Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elkonstruktör / Elcentralskonstruktör till RIMEDA AB jobb i Värnamo på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elkonstruktör / Elcentralskonstruktör till RIMEDA AB på Framtiden

Elkonstruktör / Elcentralskonstruktör till RIMEDA AB

Framtiden Värnamo, Jönköpings län Heltid


Välkommen att söka till tjänsten som elkonstruktör på RIMEDA, ett företag som sätter personalen först! Här har du chans att komma in i ett sammansvetsat team med stor möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll som elkonstruktör, eller mer specifikt elcentralskonstruktör, står konstruerandet förstås i fokus med b.la. ritningsframtagning i CAD-verktyget FastEl. Du kommer att ha en central roll med många kontakter inom i princip hela bolaget då du även kommer att agera projektledare och ansvara och driva små och stora projekt framåt. Du är med från start och tar fram kravspecifikationer tillsammans med kunden till att slutföra och lösa ev. problem i slutproduktion.

Som elkonstruktör hos RIMEDA ingår du i ett team om fem personer där tre av dessa är renodlade konstruktörer med olika lång erfarenhet. Som stöd och komplement till FastEl kommer du även att arbeta i affärssystemet Monitor.

För att bidra till din utveckling och utöka ditt ansvarskännande inom bolaget finns även möjligheter att lära sig och sätta sig in i fler funktioner. Det skulle kunna vara att stötta säljteamet och därmed få mer kunskap och förståelse för den funktionen och delen av bolaget.

Om företaget
RIMEDA AB är ett privatägt företag baserat i Värnamo som monterar och konstruerar kundanpassade el-centraler. De har idag 75 anställda och omsätter ca 95 milj och vill fortsätta att växa i rätt takt.

RIMEDA AB är även sedan 2012 Hager:s samarbetsparter för kundanpassade elcentraler i Sverige. De har många års erfarenhet av byggnation och garanterar elcentraler som håller samma höga kvalitet som Hager:s övriga produkter. RIMEDA utvecklar och producerar elcentraler i både stora och små format. Från litet väggmonterat skåp i snygg design upp till golvstående stora golvskåp och ställverk.

Din profil
Vi lägger stor vikt på din personlighet i vår rekryteringsprocess och i denna roll är det viktigt med eget driv och social kompetens då du internt kommer att ha många kontaktpunkter och samtidigt leda små och stora projekt  från dess vagga till slutfört jobb. Du kommer att behöva kunna arbeta självständigt och vara självgående då rollen kräver stort eget ansvar. Det sociala som nämns ovan är en central del då du kommer att samarbeta tätt tillsammans med såväl säljfunktioner som produktion men också tillsammans med ditt konstruktörsteam.

Skallkrav:
  • Elutbildning – elkonstruktör från högskola eller motsvarande
  • Erfarenhet av FastEl eller liknande CAD-verktyg
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:
  • Erfarenhet från arbete inom elbranschen
  • Erfarenhet som montör/elektriker
  • Erfarenhet från sälj
  • Erfarenhet av affärssystemet Monitor

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Start: Omgående
Ort: Värnamo
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut!

- Elutbildning – elkonstruktör från högskola eller motsvarande - Erfarenhet av FastEl eller liknande CAD-verktyg - Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000088743826