Jobbet Elingenjörer till kund i Finspång har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elingenjörer till kund i Finspång publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad söker nu Elkonstruktörer till ett världsledande företag i Finspång. Du har möjligheten att bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva gör vi verklighet om en hållbar värld. 

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


ansvarsområde.

I din roll kan du komma att få det fulla ansvaret för ditt arbetsområde samt för kundorderprojekt. Vi ser därför att du som söker har omfattande teknisk kompetens inom elkonstruktion samt tidigare erfarenhet av att arbeta med låg-, mellan- och högspänningsutrustning och system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du i leverans- och utvecklingsprojekt ansvarar för konstruktion och teknikfrågor angående olika typer av system som förekommer inom kraftverk, t.ex. ställverk, generatorer, reläskydd, kontrollutrustningar och batterianläggningar. Framtagande av kostnadsunderlag, teknisk support mot säljsidan samt stöd mot eftermarknaden ingår också i dina arbetsuppgifter. Då vi arbetar i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som hanterar internationella kontakter på ett professionellt sätt. Resor i tjänsten kan förekomma. 


kvalifikationer.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att:

• Du är civil-, högskole- eller gymnasieingenjör med några års arbetslivserfarenhet inom elkraft, elkonstruktion och/eller el- och hjälpkrafttutrustning.

• Du har ett antal års arbetslivserfarenhet av liknande eller angränsande arbetsuppgifter.

• Du drivs och motiveras av att arbeta med avancerad teknik och vill utöka dina kunskaper och fördjupa din tekniska kompetens.

• Du har mycket god samarbetsförmåga samt ett relationsskapande sätt då tjänsten innebär kontakter med kunder och underleverantörer.

• Du är strukturerad, driftig och målinriktad.

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2020-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Malin Tossavainen, malin.tossavainen@randstad.se

Referens

201301293

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till