Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elingenjör med projektledaregenskaper till ST1 Refinery jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elingenjör med projektledaregenskaper till ST1 Refinery på Intenso Teknikrekrytering

Elingenjör med projektledaregenskaper till ST1 Refinery

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Elingenjör med projektledaregenskaper
Göteborg

 Vill du jobba med framtidens energi? Vi söker en elingenjör med erfarenhet från processindustrin och har en fallenhet för projektledning.

Raffinaderiet står inför en serie av investeringar i sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår projektering av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! 

Befattningsbeskrivning
Nu söker vi på ST1 Refinery dig med erfarenhet av arbete som elingenjör inom processindustrin eller liknade industrier. Du rapporterar till avdelningschef för El & Instrument, där vi idag är 20 st personer som jobbar som eltekniker, instrumenttekniker, instrumentingenjörer och styrsystemsingenjörer. Utöver gruppen har du ett nära samarbete med våra konsulter och entreprenörer. Du arbetar med nya investeringsprojekt och underhållsprojekt, i nära samarbete med dina kollegor inom andra discipliner.

Arbetsbeskrivning
Som elingenjör kommer du att fokusera på projektens syfte inom ditt teknikområde och ingår i en projektgrupp som gemensamt driver projekten framåt. Vi jobbar med både stora och små projekt som kan sträcka sig allt från några timmars jobb till stora gemensamma projekt som tar flera år.

 • Ansvarar för, konstruktion, dokumentation och projektledning av entreprenörer.
 • Konstruktion och framtagning av behovet av externa discipliner.
 • Materialinköp anpassade till projektens behov.
 • Arbetsgenomgång med entreprenörer.
 • Arbetsledning och projektledning löpande under vissa projekt.
 • Kontroll, testning och igångkörning av nya och befintliga elsystem (ställverk, elinstallationer etc).
 • Planering av kabelschakter etc. tillsammans med projektledning.
 • Kostnadsberäkning och kostnadsuppföljning tillsammans med projektledning.
 • Teknisk utredning i samråd med projektledning samt underhållsrelaterade utredningar.

Vi arbetar i ATEX-miljö där tillförlitlighet är en självklarhet. Fokus ligger på elsäkerhetsfrågor samt föreskrifter och preventivt arbete.

Vem är du?
Du är elingenjör med erfarenhet från processindustrin eller liknande industrier. Du har tidigare arbetat med konstruktionsarbete och har kunskap inom el/automationsområdet.

Vi arbetar nära varandra i en platt organisation varför det är viktigt att du har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt.

 • God kunskap inom högspänningsområdet, där ställverksarbeten samt eldrift ingår.
 • Elbehörighet med ansvar för klassningsplanen. 
 • Erfarenhet av arbete i ATEX-miljö.
 • B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område.

I ditt arbete som elingenjör kommer du att samarbeta med vår underhållspersonal såväl som med andra personer inom företaget så det är viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar dels stimuleras av analytisk problemlösning.

Vi erbjuder

 • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
 • Bonuslön
 • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: [ Link removed ]

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Malou Magnusson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas snarast. Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan om du är intresserad av att jobba hos oss! 

St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

St1 Refinery AB (fd Shell Raffinaderi AB) är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 200 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Fjärrvärmen används till uppvärmning av 70,000 bostäder, vart fjärde hushåll i Göteborg, vilket möjliggörs av världens största anläggning för återvinning av avfallsvärme. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process

Om St1
St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se

Sökord: processäkerhet, automation, elingenjör, elkonstruktion, processindustri, raffinaderi, elsäkerhet, projektleding.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: b92f0dde2a9844c993faf84f61848b