Jobbet Elingenjör till Jacobs Sweden AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elingenjör till Jacobs Sweden AB publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Med över 60 år i branschen och med mer än 70 000 anställda är Jacobs en av världens största och bredaste leverantörer av tekniska tjänster, främst inom projektgenomförande, från förstudie till komplett genomförda projekt. Jacobs tillhandahåller även underhållsstöd inom samtliga ingenjörsdiscipliner.                      

Jacobs Sverige AB är beläget i Stenungsund och söker nu dig som är innovativ, proaktiv och vill arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med många intressanta och utmanande projekt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i Jacobs el-avdelning där du kommer att arbeta med att projektera, konstruera och driftsätta elanläggningar så som ställverk, frekvensomriktare, el-tracing, brandlarmsystem mm.

Din bakgrund
Vi ser att du har minst högskoleingenjörsexamen eller en YH/KY-utbildning inom elkraft eller motsvarande samt några års relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av el-konstruktion inom process, kärnkraft eller pappersindustri. Vidare har du god vana av Office-paketet och AutoCad. Det är meriterande med erfarenhet från elberäkningsprogram. Slutligen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du är en drivande och ansvarstagande person som tycker om att ta tag i saker, är prestigelös samt trivs med att arbeta i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. 

Referens

23921

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).