Jobbet Elingenjör till Jacobs Engineering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elingenjör till Jacobs Engineering publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stenungsund

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett innovativt, nyskapande, och proaktivt företag där en stimulerande och rolig miljö främjas? Med stort fokus på din personliga utveckling genom coachning/stöd, utbildning, attraktiva förmåner och personalvård rustas du inför framtidens spännande projekt. För Jacobs räkning söker vi en elingenjör till kontoret i Stenungsund. 

Med över 60 år i branschen och med mer än 70 000 anställda är Jacobs en av världens största och bredaste leverantörer av tekniska tjänster, främst inom projektgenomförande, från förstudie till komplett genomförda projekt. Jacobs tillhandahåller underhållsstöd inom samtliga ingenjörsdiscipliner; konstruktion/design, bygg & teknisk service. Jacobs servar industriella, kommersiella och offentliga kunder i över 40 länder.        

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i Jacobs el-avdelning där du kommer att arbeta med att projektera, konstruera och driftsätta elanläggningar så som ställverk, frekvensomriktare, el-tracing, brandlarmsystem mm.

Din bakgrund
Vi ser att du har minst högskoleingenjörsexamen eller en YH/KY-utbildning inom elkraft eller motsvarande. Du har gärna några års relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av el-konstruktion inom process, kärnkraft eller pappersindustri. Vidare har du god vana av Office-paketet och AutoCad. Det är meriterande med erfarenhet från elberäkningsprogram. Slutligen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du är en drivande och ansvarstagande person som tycker om att ta tag i saker, är prestigelös samt trivs med att arbeta i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse

Information 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

30013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till