Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Elingenjör / Automationsingenjör / Instrumentingenjör till JWR Engineering AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Elingenjör / Automationsingenjör / Instrumentingenjör till JWR Engineering AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

 JWR Engineering vill vara en annorlunda arbetsgivare. En som stimulerar dig som funderar på att ta klivet att starta eget, men som hellre väljer att vara en aktiv del i ett varmt och framgångsrikt team. Ett team där du får ta del av fördelarna som du skulle ha fått av eget företagande, men där du slipper nackdelarna. Vi vill ta tillvara ditt driv, kompetens och utvecklingsanda. 

Hos JWR har alla medarbetare en hög grad av medbestämmande och stor frihet att själva styra över sina uppdrag, intjäning och tider.

Idag är vi drygt 15 konsulter och har som mål att inom några år ha dubblat styrkan. Är du duktig och efterfrågad inom områden som instrument, el eller anläggnings-automation för industrin? Då vill vi ha med dig i vårt team!

JWR Engineering söker nu:

Elingenjör / Automationsingenjör / Instrumentingenjör 
Göteborg

Om tjänsten
Vi erbjuder resurstillsättningar i kunders projekt eller organisationer. Främst inom processindustri, raffinaderi och annan industri. Eftersom placeringarna är ute hos kund riktar vi oss till erfarna och självgående ingenjörskonsulter. Våra kunder återfinns främst på västkusten, även om projekten kan omfatta hela världen.Funktioner som sälj, administration och ekonomi sköts centralt. Du styr din egen tid och väljer själv vad som intresserar mest. Vi har full transparens i alla beslut och personalen involveras i alla delar.

Vi erbjuder
Vi har en företagsmodell som vill efterlikna det egna företagandet. Därför belastar vi inte vår ekonomi med onödiga och höga kostnader. I stället erbjuder vi marknadens bästa anställningsvillkor och förmåner. Vi värdesätter att regelbundet träffas och vid speciella tillfällen umgås vi tillsammans med våra respektive. Företagets intäkter är medarbetarnas förtjänst och som anställd på JWR är du med och bestämmer och påverkar hur dessa fördelas och används.

Gemenskapen är vårt huvudfokus i allt. Vi vet att det är lika mycket du som skall välja oss, inte bara vi som skall välja dig. Därför måste vi vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Inte bara på pappret utan även i praktiken.För att trivas i vår modell behöver du vara etablerad, driven och trygg i konsultrollen.

'Genom att vara den mest uppskattade och eftersträvade arbetsgivaren för erfarna och drivna ingenjörskonsulter skapar vi ett team som håller hög status bland branschkollegor och stor respekt och efterfrågan bland kunder.'

Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/jwre

Din profil 

  • Ingenjör inom El- /automation- eller instrument
  • Erfarenhet inom kemisk- & processindustri, raffinaderi, energi eller papper- & massa
  • Meriterande med konsultbakgrund
  • Ett etablerat kontaktnät i branschen är ett plus
  • Svenska och engelska krav i tal och skrift

Som person är du affärmässig och driven, du kan jobba självständigt såväl som i team. 

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Marie Svärd på 0724-522290.
Ansök med ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Hos oss på JWR finner ni väletablerade teknikkonsulter med stort driv, höga ambitioner och stora nätverk. Vi som arbetar på JWR har lång erfarenhet från ledande befattningar och uppdrag i olika industriverksamheter. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att klara svåra och komplexa uppdrag. Vi prioriterar kundens behov och krav och har som mål att överträffa ställda förväntningar. 

I JWR finner ni den partner som förtjänar ert förtroende och sätter stort värde på en respektfull relation till sin omgivning. Genom att vara den bästa arbetsgivaren för rätt kompetens säkerställer vi en trygghet för våra kunder. Vi vet att gott samarbete bygger på förtroende, kommunikation och hög prestation.

Sökord: processingenjör, teknisk projektledare, ingenjör, elingenjör, automationsingenjör, instrumentingenjör, PLC, kemiskindustri, energibranschen, raffenaderi, petrokemi, teknisk konsult, entreprenör.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: fe5685ef5935431f995416403679de