Jobbet Elgiganten söker servicestjärnor till deras kundservicecenter i Köpenhamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elgiganten söker servicestjärnor till deras kundservicecenter i Köpenhamn publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och drivs av utmaningar? Är du på jakt efter ett heltidsjobb med grymma arbetsvillkor i attraktiva Köpenhamn? Bli en del i ett skandinaviskt team och få möjligheten att skapa betydelsefull arbetserfarenhet!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal, mejl och chatt. Ge rådgivning och svara på frågor, samt hjälpa kunden med deras behov. Elgiganten söker just nu medarbetare till svenskt-och norskt supportteam.

Elgiganten erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid och en riktigt attraktiv lön på 19.500 DKK/ 25.500 SEK. Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3.500 DKK/ 4.500 SEK, extra varje månad.

Detta söker vi:

Som service-superstjärna tänker vi att du är/har:
• Serviceinriktad
• Trivs att arbeta med telefon
• Effektiv och resultatorienterad
• En stabil medarbetare
• God kommunikationsförmåga i både tal och skrift
• Förmågan att hantera olika människo-typer
• Är flytande i svenska eller norska

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande! Kommande uppstart är 6/8.

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag med verksamhet i bland annat Sverige, Norge och Danmark. Elgiganten har en stark tilltro till sina medarbetare och genom att bli en del av deras verksamhet öppnar du dörren till en spännande karriär där möjligheterna är oändliga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42590

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till