Jobbet Elevkoordinator till Hermodsdalsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elevkoordinator till Hermodsdalsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Hermodsdalsskolan är en F–9-skola med cirka 520 elever. Fritidsverksamheten har 180 barn. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, barn och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidsverksamheten står för god pedagogisk miljö och utgår från barnens intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett heldagsperspektiv.

Hermodsdalsskolan deltar sedan HT16 i Malmö Högskolas försöksverksamhet med övningsskolor och övningsförskolor. Försöksverksamheten syftar till att höja kvaliteten i lärarutbildningen och därmed stärka studentens professionsutveckling genom fördjupad samverkan mellan högskola och övningsskola. Försöksverksamheten syftar till ett ökat samarbete mellan handledare, student och VFU-lärare.

Hermodsdalsskolan är en 1-1-skola där datorn används som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd i det dagliga arbetet. Lärare och elever är bekväma med olika IT-baserade hjälpmedel i undervisningen och de använder bland annat Infomentor och Googles alla verktyg dagligen i verksamheten.


Arbetsuppgifter

Hermodsdalsskolan söker nu en elevkoordinator för ett spännande och utvecklande arbete!

I ditt uppdrag kommer du bland annat att leda mentorstid med klasser, arbeta med läroplanens värdegrundsuppdrag och ansvara för att frånvarotrappan följs upp och verkställs. I rollen kommer du också att vara kontaktperson för vårdnadshavare, tillsammans med speciallärare och skolledare skriva åtgärdsprogram samt hålla möten med vårdnadshavare. Att hantera, utreda och lösa konflikter ingår också i uppdraget.

En viktig uppgift för elevkoordinatorn är att stödja och skapa trygghet för eleven, både på skolan och i studiesituationen.

Välkommen till Hermodsdalsskolan!


Kvalifikationer

Vi söker dig med en, för uppdraget, adekvat högskoleutbildning inom till exempel hälsa, pedagogik eller beteendevetenskap. Har du erfarenhet från arbete med barn och unga i grundskoleålder är det meriterande.

Vi förväntar oss att du är en person med god samarbetsförmåga, att du har lätt för att kommunicera samt att du är ansvarsfull. Du har lätt för att bygga relationer och kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har också en självständighet i uppdraget, både vad gäller planering och genomförande samt en god dokumentationsförmåga.

Din svenska är mycket god, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2018-08-10 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-23

Referensnummer: 171-18-0272

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 0709-224566

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0272

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till