Jobbet Elevassistent till Munkhätteskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elevassistent till Munkhätteskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill bli en del av den härliga sammanhållningen på Munkhätteskolan i det viktiga uppdraget som elevassistent!

I rollen som elevassistent hos oss arbetar du med en eller flera elever eller grupp av elever i klassrummet och på vårt fritidshem. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att arbeta med och vara aktiv samt närvarande under en elevs eller våra elevers skoldag vid såväl lektioner som vid raster och genom det bidra till att främja elevens eller elevernas utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet i skolan och på fritidshem. Det gör du under ledning av ansvarig pedagog varför du kommer att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger.  I uppdraget kommer det att ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar.Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning från barn- och fritidsprogrammet. Har du påbyggnadsutbildning kring AKK eller NPF ser vi det som meriterande. Tidigare har du minst två års erfarenhet av att arbeta inom förskola eller skola samt erfarenhet av arbete i särskola eller med elever i behov av särskilt stöd. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med utvecklingsstörning, NPF, ser vi detta som meriterande. Vi vill även att du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vidare är du flytande i svenska, både i tal och skrift. Behärskar du ytterligare något språk och har god datorvana är det meriterande.

 Som person är du duktig på att skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som kollegor och chefer. Du har förmåga att arbeta självständigt men även i team och det är därför viktigt att du trivs med att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du även har god förmåga att hantera stress och andra situationer som kan vara påfrestande.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Munkhätteskolan är en skola med sikte på högre måluppfyllelse och goda samhällsmedborgare. Vi är en F-9 skola med 640 elever. Vi är ca 150 medarbetare som gör Munkhätteskolan till varje elevs bästa skola. From. höstterminen 2020 har vi startat en grundsärskola som består av 3 klasser och i nuläge har 14 elever. Skolan har ett tillitsbaserat ledarskap som ger dig som medarbetare stort ansvar och möjlighet till påverkan i din profession.

Undervisningen genomsyras av ASL, RU och Singaporemodellen. Vi har hög behörighet bland våra lärare och en stor kompetens inom olika områden. Vi lär av varandra och utvecklas systematiskt tillsammans.

Skolan har ett välbemannat elevhälsoteam och vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande utifrån en strukturerad modell, EHM, som möjliggör samverkan mellan olika kompetenser och professioner.

Skolan är under de senaste åren totalrenoverad med speciellt fokus på tillgänglighet då enheten Team Munkhättan är en inkluderad del av skolan. Hos oss är alla elever allas elever. 

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202045

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till