Jobbet Elevassistent till grundsärskola på Dammfriskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elevassistent till grundsärskola på Dammfriskolan publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Dammfriskolans grundsärskola och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!
I rollen som elevassistent hos oss arbetar du med en eller flera elever eller grupp av elever i grundsärskolan och fritidshem. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att arbeta med och- vara aktiv och närvarande under en elevs eller våra elevers skoldag vid såväl lektioner som vid raster och genom det bidra till att främja elevens eller elevernas utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog varför du kommer att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger. Det kan i uppdraget också komma att ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar.Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av arbete i grundsärskola är ett krav. Erfarenhet av omvårdnadsarbete såsom personlig hygien och sondmatning krävs. Kunskap inom GAKK eller TAKK är särskilt meriterande. Vi vill att du ska ha en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och förmåga att tillämpa dem i det dagliga arbetet.Om arbetsplatsen

Vi är en resultatinriktad skola som bygger våra utvecklingsområden på data och forskning. Du drivs av att lära tillsammans med dina kollegor för att på så sätt utveckla verksamheten.

Dammfriskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. För att utveckla undervisningen och främja våra elevers lärande arbetar vi med strategier och tekniker kopplade till bedömning för lärande. Sedan hösten 2014 har Dammfriskolan spetsutbildning i matematik för årskurs 7-9. Utbildningen ger eleverna möjlighet att läsa matematik på en avancerad nivå med högre studietakt.
Skolan har också central förberedelseklass för nyanländ, grundsärskola och en särskild undervisningsgrupp för elever med autism.
Vi har engagerad och kunnig personal som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttande i ditt arbete. Vi tycker att vårt arbete är roligt, utmanande och omväxlande.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: SnarastÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20202308

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till