Jobbet Elektronikmontörer till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikmontörer till Saab publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Vill du pendla till Stockholm för att vara med och utveckla några av Sveriges häftigaste industriprojekt? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till deras produktion i Järfälla. Vill du utvecklas vidare inom detta område kommer du välkomnas av en kompetent och välkomnande arbetsgrupp!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som elektronikmontör består arbetsuppgifterna av montering av serieprodukter, framtagning av prototyper samt reparation och modifiering av de olika produkterna. Även medverkan vid framtagning av tillverkningsunderlag kan förekomma. Arbetet innefattar lödning till stor del och viktigt att du har god erfarenhet av lödning och fördelaktikt är därför om har ett giltigt lödcertifikat FSD5115.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du; - har gymnasiekompetens och ett stort intresse för teknik och tillverkning - har tidigare erfarenhet av monteringsarbete - har erfarenhet av avancerade elektronik och mekanikkonstruktion - har erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS) - har erfarenhet av att läsa och förstå ritningar - behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift Du ska ha haft lödcertefikat enligt FSD5115 i närtid och är det giltigt i dagsläget är det meriterande. Viktiga personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är god sammarbetsförmåga, noggrannhet, stresstålighet och god kvalitetsmedvetenhet. Då arbetet innebär försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk

Referens

3196

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till