Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikmontörer till Micropower Group i Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikmontörer till Micropower Group i Växjö! på Uniflex

Elektronikmontörer till Micropower Group i Växjö!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Micropower Group är en koncern som designar, tillverkar och marknadsför litium-jonbatterier, batteriladdare och system för industriella kunder över hela världen. Koncernen finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Micropower Group är idag en av Europas största tillverkare av industriella batteriladdare och litium-jonbatterier och befinner sig i en spännande expansionsfas. Företaget erbjuder en arbetsplats som präglas av gemenskap, kvalité och där personligt engagemang värderas högt. För mera information om koncernen vänligen besök [ Link removed ] Micropower behöver nu förstärka sitt team och vi söker drivna montörer för manuell montering av batteriladdare och batterimoduler. Montörsarbetet bedrivs i line där du monterar produkternas komponenter. I rollen som montör är det viktigt att du har en god materialkännedom eftersom kvalitét är av yttersta vikt. Vi ser att du som söker har teknisk kompetens och besitter du även dokumenterad erfarenhet inom el eller plastindustri så är det meriterande. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag hos Uniflex med goda chanser till förlängning hos Micropower. Arbetstiderna är förlagda på både dag och kväll.

Personliga egenskaper
Som person är du effektiv, nyfiken och har känsla för kvalitét. Du är en lagspelare och samarbetar gärna med andra kollegor för att driva arbetet framåt. Vi tänker att du som söker har • Teknisk utbildning • Dokumenterad erfarenhet av montörsarbete • Intresse av att arbeta praktiskt


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56591