Jobbet Elektronikmontör tillsvidareanställning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikmontör tillsvidareanställning publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för teknik, elektronik eller mekanik? Vi söker just nu efter LIMABs kollega inom elektronikmontering!

Information om uppdraget:

Vår kund heter Limab och tillverkar lasersensorer och icke-kontaktmätningssystem.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem.

Tjänsten kommer att starta så snart vi hittat rätt person, och vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Anställningen startar som ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.
Mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning om alla parter är nöjda.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom montering, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.
Främst efterfrågas erfarenhet av:
• Komponentmontering på kretskort
• Prövning och felsökning av elektronik
• Lödnings kunskaper

Vi ser gärna att du som söker har gymnasial utbildning inom elektronik, eller annan teknisk utbildning.
Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Låter det intressant? Vänligen anmäl ditt intresse redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Om arbetsgivaren:

LIMAB grundades för mer än 30 år sedan och har en lång tradition att utveckla lasersensorer och icke-kontaktmätningssystem. Verksamheten startades 1979 och LIMAB har sedan dess utvecklats till en världsledande inom laserbaserade sensorer och system för mått och defektmätningar.
Vi är specialiserade på mätsystem och sensorer för industriella applikationer, främst för att stödja våra kunder för att förbättra produktkvaliteten och minska tillverkningskostnaderna. Idag har vi kunder på alla kontinenter och erbjuder modernaste system till ett stort antal applikationer.
Vi fokuserar idag på fyra affärsområden, nämligen metallindustrin, byggnadsmaterialindustrin, träindustrin och vägprofilering.
Huvudkontoret är baserat i Göteborg, Sverige, och vi har dotterbolag i Storbritannien, Tyskland och USA. På andra marknader representeras vi av certifierade partners för försäljning och kundsupport.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50167

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till