Jobbet Elektronikmontör till Saab Huskvarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikmontör till Saab Huskvarna publicerad av Skill

Heltid
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Saab i Huskvarna behöver förstärka med ytterligare en elektronikmontör för tillverkning av gyrosensorer – har du fingerfärdigheten som krävs?

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i hela kedjan vid tillverkningen av gyrosensorer. Det innebär exempelvis montering, lödning av kablage och kretskort samt trimning och testning av gyron. Slutprodukterna används bland annat till fartyg och stridsvagnsapplikationer för stabilisering av sikte och vapensystem. Inledningsvis kommer du att få en fadder för att introduceras i arbetet. Du kommer in i en arbetsgrupp som består av fyra personer – det är ett härligt gäng och en arbetsplats där det är lätt att trivas!

Din profil
För att lyckas i rollen som elektronikmontör behöver du gilla arbetsuppgifter som kräver noggrannhet och fingerfärdighet. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vi tänker oss att du har följande bakgrund: • El- eller teleteknisk gymnasieutbildning • Erfarenhet av elektronikmontering och ritningsläsning Det är meriterande om du har lödlicens (IPC-610)

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår mellan 2018-09-03 t.o.m. 2019-02-28 med goda möjligheter till förlängning och på sikt övertag till Saab. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05 Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3540

Liknande jobb

Erfaren Controller Huskvarna SAAB
Medarbetare till Hagab säljsupport! Jönköping Framtiden
Controller Aneby Ny Position
Produktutvecklare Aneby Ny Position
Behovs personal Värnamo Wikan Personal AB
Elgiganten Vetlanda Säljare Vetlanda Elgiganten AB
Elgiganten Vetlanda Säljare 50 % Vetlanda Elgiganten AB
Framtiden söker HR-chef Jönköping Framtiden
CNC-Svarvare Nässjö Wikan Personal AB
TIG-svetsare Gislaved Wikan Personal AB
PPE-Support till Skydda Ulricehamn Effektiv
Truck- och lagerpersonal Gislaved Wikan Personal AB
IT-projektledare Jönköping Sogeti
Drivna webbutvecklare sökes Jönköping Sogeti
Senior UX-designer Jönköping Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till