Jobbet Elektronikmontör till Plejd AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikmontör till Plejd AB publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av arbete i produktion och söker ny utmaning i en spännande och expansiv bransch? Älskar du teknik, innovation och kvalitet? Då är det kanske just dig vi söker!

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt.

Det finns många anledningar till varför man trivs på Plejd. Erbjudande är enkelt; Vi erbjuder dig att arbeta i framkanten av teknologi i en lyhörd organisation där dina insatser ger direkta resultat och påverkan på folks hem och vardag. Vi erbjuder också en kreativ arbetsplats för den som gillar att ständigt utmanas och lära sig nya saker. Det du inte kan, lär du dig hos Plejd! Det viktigaste är att du är orädd inför att lära dig nya saker.

Plejd är i en expansiv fas och söker nu nästa medarbetare som vill vara med och bygga och utveckla produkterna. Vill du vara med på resan?

Om tjänsten

I rollen som montör arbetar du i produktion med elektronik- och kretskortsmontering samt lödning. Du blir en del av ett engagerat, kreativt och glatt gäng där samarbete och kommunikation värderas högt samtidigt som man alltid strävar efter att ha kul på jobbet!

Krav för tjänsten:
- Dokumenterad arbetserfarenhet av produktionsarbete/montering
- Goda språkkunskaper i svenska samt engelska

Meriterande:
- erfarenhet av lödning  
- IPC löd-certifikat
- erfarenhet av montage vid mer komplexa maskiner, både manuella och automatiserade

Om dig

Vi tror att du som söker har ett genuint teknikintresse samt tidigare erfarenhet av någon form av montering. Kanske har du tidigare varit montör inom elektronik eller inom tillverkningsindustrin. Har du tidigare arbetat med lödning eller monterat kretskort ser vi det som ett stort plus.

Vi söker dig som är driven och kreativ. Arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och ordningsam. Vidare har du en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet. Tycker du dessutom att pingis är kul möter vi dig gärna i en match på lunchen!

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om Plejd AB

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.

Företagskulturen på Plejd bygger på att vi har en kreativ, inspirerande och omväxlande arbetsplats där vi har roligt tillsammans. Vi är ständigt engagerade för att skapa möjligheter att få utveckla oss inom vårt specialistområde. Oavsett var vi befinner oss i organisationen bjuder vi våra kollegor på uppmuntran när det gäller kunskap och inspiration. Tillsammans skapar vi en miljö som inspirerar till att skapa och upptäcka. Vi sitter ca 60 personer i trevliga lokaler i Mölndal vid Krokslätts fabriker. Läs mer på www.plejd.se

Om anställningen

- 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till anställning hos Plejd AB på längre sikt.
- Göteborg/Mölndal
- Dagtid
- Heltid

Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

48911

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till