Jobbet Elektronikmontör till kund i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikmontör till kund i Göteborg publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Lernia efter elektronikmontörer med ett tekniskt intresse! Våra kunder är belägna i Göteborgsområdet med omnejd. Arbetsuppgifterna som elektronikmontör består främst av tillverkning, montering samt lödning av kretskort. Är du en person som trivs med ett arbete där det fokuseras på noggrannhet och produktkvalitet? I så fall kan det vara dig vi söker. Välkommen med din ansökan!

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Om tjänsten

Som elektronikmontör kommer du främst att arbeta med att tillverka, montera och testa kretskort. Viss lödning förekommer även i arbetet. Arbetet innefattar montering på detaljnivå.

Krav för tjänsten:

 • Gymnasieutbildning inom teknik/elektronik/industri eller tre års arbetslivserfarenhet med likvärdiga arbetsuppgifter.
 • Mycket god datorvana.
 • Flytande svenska samt engelska i tal och skrift. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av lödning
 • B-körkort
 • Truckkort
 • Kunskaper/erfarenhet inom LEAN

Om dig

Vi söker dig som har ett helikopterperspektiv och kan se helheten i produktionsflödet. Vi tror att du som söker även har fingerfärdighet, är noggrann och gillar att arbeta på detaljnivå. Du ska vara en lagspelare som är van att ta egna initiativ samt vara lyhörd för gruppen.  Vidare har du en positiv inställning, är strukturerad samt mån om att uppnå gruppens mål.   

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen förekommer det tester. 

Om anställningen

 • 6 månaders visstidsanställning
 • Tillsättning enligt överenskommelse
 • Heltid
 • Dagtid eller kvällstid
 • Göteborg med omnejd


Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

51977

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till