Jobbet Elektronikmontör på heltid sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikmontör på heltid sökes publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting genomför just nu en direktrekrytering åt ett lokalt företag i Luleå. Vi letar nu efter en mycket teknisk och driftig person som vill jobba som elektronikmontör.

Information om uppdraget:

Tjänsten är på heltid och arbetsuppgifterna är varierande. Företaget arbetar med många olika produkter och du kommer vara delaktig i hela processen. I huvudsak kommer du att jobba med montering, lödning, färdigställning, test och paketering. Information om företaget kommer ges längre fram i processen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat el eller teknik, alt. har annan relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har något års praktisk erfarenhet av industriell produktion. Det är en stor fördel om du dessutom har vana att arbeta med finmontering och lödning.

Som person är det viktigt att du är tekniskt intresserad. Du tycker om tydliga rutiner, att arbeta självständigt och tar eget ansvar. Du är uthållig och bra på att fokusera när det handlar om saker som du gillar. Du trivs i en bekant och trygg miljö. Vi söker en riktig flitig arbetsmyra som är noggrann, fingerfärdig och som alltid vill göra ett bra jobb. Är du den vi söker?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42392

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.