Jobbet Elektronikmontör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikmontör publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Elektronikmontör i Västerås

arbetsbeskrivning.

Nu söker vår kund en driven, flexibel och självgående elmontör med erfarenhet av skåpbygge från start till leverans. Som konsult på detta uppdrag ska du utföra arbete åt en av våra framåtlutande kunder i hjärtat av Västerås industriområde. Kunden i fråga utför arbete inom el-entreprenader, el-installationer samt service & felsökning. De erbjuder även drift & underhållskoncept till sina kunder.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

I rollen som elmontör hos vår kund kommer du bland annat att arbeta med:

  • Byggnation av apparatskåp/automatikskåp.
  • Koppla PLC samt frekvensomriktare.
  • Viss metallbearbetning som håltagning, kapning, bockning.
  • Byggnation av skenförbindningar i ställverk.
omfattning.

Heltid

För rätt person finns det god chans till förlängning och eventuellt övertag till kund. Då kunden är under tillväxt finns det även fina möjligheter att växa inom bolaget och framöver ta nästa steg i karriären.

kvalifikationer.

Minst 1 års erfarenhet av liknande arbeten. Språkkunskaper inom både svenska och engelska ligger med på önskelistan.

Vi söker dig med driv, engagemang och vilja att bygga upp och förvalta kundens skåpbyggaravdelning. Du behöver vara självgående, flexibel och har du erfarenhet av en ledande roll är det meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

För att klara av den här tjänsten så behöver du ha erfarenhet av att bygga automatikskåp och känner dig hemma i verkstad- och industrimiljö. Vi tror att du gilla att jobba processtyrt och om du har en el-teknisk utbildning så är det ett plus.

ansökan.

2019-08-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Niklas Geverts, niklas.geverts@randstad.se
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201237149

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till