Jobbet Vill du arbeta som montör inom elektronik? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du arbeta som montör inom elektronik? publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som elektronikmontör till ett marknadsledande företag inom elektronikbranschen! Företaget tillverkar och marknadsför kretskort och andra moduler för industriella processer.  Arbetsplatsen är belägen i utkanten av Göteborg.

Är du en person som trivs med ett arbete där det fokuseras på noggrannhet och produktkvalité? I så fall är det säkerligen dig vi söker för detta spännande arbete. Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som elektronikmontör består främst i att montera och testa produkter. Det kan även förkomma lödning.

Krav:

Du har läst el på minst gymnasienivå. Alternativt relevant arbetserfarenhet.

Meriterande:

Erfarenhet av lödning. B-körkort Goda kunskaper i svenska och engelska.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, det är av stor vikt om du monterat och lödat. Vidare  är du som person noggrann och har öga för detaljer. För dig är kvalité viktigt och du efterlämnar dig ingenting som inte upprätthåller det som krävs.

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Har du ett tekniskt intresse ser vi det som ett plus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Om anställningen

- Tillsättning enligt överenskommelse - 6 månaders visstidsanställning, för rätt person finns det goda chanser till förlängning - Heltid - Dagtid eller kvällstid - GöteborgInformation

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Beata Jansson, beata.jansson@lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden! 

 Läs mer på lernia.se.

Referens

23093

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till