Jobbet Elektronikkonstruktör till Inmotion, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikkonstruktör till Inmotion, Stockholm publicerad av Inmotion Technologies AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta med innovation på ett företag där du kan vara med och påverka och göra skillnad? Tycker du att elektrifiering är spännande och vill vara med att skapa el- och hybridfordonsbranschens bästa produkter? Nu har du chansen att bli en del av Inmotion och utveckla miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och morgondagens fordon.

Inmotion hjälper sina kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina produkter, till exempel bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande. Vi är en världsledande leverantör av de elektriska motorer och den kraftelektronik som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon.

Som elektronikkonstruktör hos Inmotion har du stora möjligheter att vara med att påverka utvecklingsarbetet och vi uppmuntrar innovativt tänkande. Här har du möjlighet att följa din produkt från koncept till serieproduktion då vi även tillverkar våra produkter i huset.

att arbeta hos oss.

Här får du en omväxlande roll i en global koncern som är fokuserad på tillväxt inom snabbväxande marknader och ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Du bör trivas med att arbeta i en dynamisk kultur där ständig förbättring är en ledstjärna. Här blir du en del av ett brett nätverk av kollegor med stor passion for sitt arbete och med tung teknisk kompetens. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad. Våra medarbetare är vårt viktigaste verktyg och vi är måna om att alla ska trivas och må bra hos oss.ansvarsområde.

Som elektronikkonstruktör hos Inmotion kommer du att arbeta i en bred roll med utveckling av elektronik för inbyggda system och power, och du deltar i hela utvecklingsarbetet från koncept till serieproduktion. Det är en varierande roll där du får arbeta med alla aspekter av utveckling, bland annat kravnedbrytning, konceptframtagning, design, test och verifiering samt produktionsanpassningar för serieproduktion.


kvalifikationer.

För att lyckas i denna roll behöver du ha:
  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning eller motsvarande erfarenhet
  •  Minst 3 års erfarenhet, gärna betydligt längre, av elektronikutveckling i en liknande roll
  •  Erfarenhet av elektronikutveckling för produktion i stora volymer (>10 000)
  •  Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Har du även erfarenhet eller kunskap av något eller flera av följande ses det som meriterande:
  •  Elektronikutveckling för fordonsindustrin 
  •  Functional Safety enligt ISO 26262 och/eller ISO 13849
  •  Hårdvarunära programmering
  •  CAN kommunikation
  •  VHDL för programmerbara kretsar
  •  Svenska i tal och skrift
Som person är du engagerad och lösningsorienterad, tar egna initiativ och driver ditt arbete framåt. Att du är tekniskt intresserad och har en bred teknisk förståelse ser vi som en självklarhet. Du är social, trivs med att arbeta i projekt och samarbetar gärna med andra för att tillsammans hitta innovativa tekniska lösningar och utveckla produkter av högsta klass.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Randstad Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Vallin, på 0733 43 40 45 eller asa.vallin@randstad.se

Intervjuer kommer att ske under augusti. Under veckorna 28-31 har vi semester men svarar gärna på frågor om tjänsten under vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Referens

201296376

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till