Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikkonstruktör till Dynamic Precision i Herrljunga jobb i Herrljunga på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikkonstruktör till Dynamic Precision i Herrljunga på Framtiden

Elektronikkonstruktör till Dynamic Precision i Herrljunga

Framtiden Herrljunga, Västra Götalands län Heltid
Har du erfarenhet och är intresserad av elektronikkonstruktion? Söker du en bred roll med mycket variation i projekten? Sök tjänsten idag!

OM FÖRETAGET
Företaget har funnits lång tid tillbaka men tog 2018 namnet Dynamic Precision och har idag 120 anställda. På kontoret i Herrljunga sitter 35 personer och de har även kontor i Oslo, Sockholm och Gdansk.
De har ett komplett erbjudande med allt från elektronikutveckling till eftermarknadstjänster där de erbjuder kundanpassad service inom produktutveckling, testning, elektroniktillverkning och eftermarknadstjänster i norden.

Dynamic Precision Sverige AB arbetar med att bygga långsiktiga relationer till sina kunder där de erbjuder en stor flexibilitet och en hög kvalité.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en hårdvaruingenjör som kommer arbeta i egna projekt inom elektronik. Du kommer vara med hela vägen från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. I tjänsten kommer du arbeta i en kreativ, prestigelös och omväxlande miljö som präglas av hög kompetens. Du kommer till största del konstruera i projekt som har en stor bredd, allt från enklare till mer avancerade. I arbetet kommer du även ha en kontinuerlig dialog med kunden och arbetet formas utifrån dina ambitioner och erfarenheter.
Vår kund är belägen i Herrljunga och beroende på projekt kommer det finnas möjlighet att arbeta hemifrån, från annan ort, vissa dagar.


DIN PROFIL
Stor vikt kommer läggas på dig som person och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort driv. Dels i projekten där du är kreativ och söker lösningar men också att du driver din egen utveckling. Även om du till en början behöver en del stöttning behöver du vara trygg i dig själv och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har även en strävan att förstå den totala tekniken kring produkten och är hela tiden nyfiken på att bredda din kunskap och utvecklas.

Skallkrav
  • Högskoleexamen inom elektronik eller liknande
  • Erfarenhet inom elektronikkonstruktion 
  • Stort intresse för elektronik och hårdvara
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av enkortsdatorer
  • Erfarenhet av Altium
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Flexibel under hösten
Placeringsort: Herrljunga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

- Högskoleexamen inom elektronik eller liknande - Erfarenhet inom elektronikkonstruktion - Stort intresse för elektronik och hårdvara - B-körkort - Goda kunskaper i svenska och engelska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000048433182