Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikkonstruktör till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikkonstruktör till Axis på Framtiden

Elektronikkonstruktör till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikkonstruktör på Axis kommer du att ingå i teamet Audio New Business. I detta team arbetar det både elektronikingenjörer och mekanikingenjörer med blandade erfarenhetsnivåer. Här kommer du att få en god introduktion med en mentor som stöttar dig under din inledande period men du behöver samtidigt vara driven i att ta dig ann egna utmaningar för att arbeta självständigt. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utveckla audioprodukter i teknikens framkant som kompletterar Axis videoerbjudande. Några exempel på audioprodukter som teamet arbetar med är utropsmikrofoner och olika typer av högtalarprojekt kopplade till övervakningskamerorna. I projekten får du följa produkten hela vägen, från uppstart och kravspecifikation till slutet där din produkt ska klara alla certifieringar som rör elektroniken.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:

- Att göra schemalösningar vilket innebär att bestämma vilka komponenter som behövs i produkten
- Verifieringar och mätningar av produkterna
- Se över användarvänligheten för produkten
- Ge inputs till mekanikingenjörerna

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL

Vi tror att du, liksom dina teamkollegor, ser vikten av att samarbeta med andra och du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Du är en driven och målinriktad person där problemlösning är någonting som triggar dig. Det är ett stort plus om du sitter med egna elektronikprojekt på fritiden och om du har ett intresse för audio.

Som tillägg till ovan ser vi att du har:

- Högskole-/Civilingenjörsexamen inom Elektroteknik 
- Stort intresse för hårdvara
- Engelska i tal och skrift

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: omgående
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid

- Högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik - Stort intresse för hårdvara - Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000045351753