Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikkonstruktör sökes till Plejd jobb i Mölndal på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikkonstruktör sökes till Plejd på Framtiden

Elektronikkonstruktör sökes till Plejd

Framtiden Mölndal, Västra Götalands län Heltid
Är du en person som brinner du för design och konstruktion? Nu söker det snabbväxande tech-bolaget Plejd sitt nästa stjänskott till deras team inom elektronikkonstruktion

Om Plejd
Plejd är ett snabbväxande och innovativt tech-bolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Företaget är ett inhouse fullstack företag som har en blandning av personer inom produktion, automation, elektronik, mekanik, embedded, app och cloud/backend-utvecking. I sin kontorsbyggnad i Mölndal finns en fullutrustad prototyp-verkstad, ett komplett elektronik-labb samt en egen fabrik för massproduktion av elektronik. Då allt detta är under samma tak skapar detta en bättre förståelse hos kollegor kring hur hela världskedjan skapar tighta utvecklingscykler. Plejd erbjuder en arbetsplats för personer som tycker om att visa sin innovativa sida, ständigt utmanas och lära sig nya saker.

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du att hjälpa till med den fortsatta utvecklingen av befintliga produkter och dela i nya innovationsprojekt. I din yrkesroll kommer du tillhöra ett team där samarbete och kommunikation värderas högt. Du kommer att arbeta med fokus på design av kraftelektronik, mönsterkortslayout och design samt test mot EMC direktiv. I rollen kommer du att arbeta nära övriga utvecklare. I din grupp kommer det finnas kompetens inom embedded, elektronikdesign, mekaniska konstruktioner, automation, mjukvaruutveckling och test samt verifiering. Elektro-teamet är en grupp med nära kontakt med alla discipliner.

Din profil
För att passa in i rollen behöver du ha en relevant utbildning inom området och vi tror även att du har ett intresse för design och konstruktion av elektronikprodukter. 

Skallkrav
- B.Sc eller M.Sc inom elektronik alternativt 2 årig YH utbildning med 1 års yrkeserfarenhet
- Flytande i både engelska och svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av simulation, verifiering och testsystem
- Erfarenhet av kraftelektronik

Meriterande
- Programmeringserfarenhet inom C
- Programmeringserfarenhet inom något högnivåspråk ex; C#, Java, Python
- Erfarenhet av eCAD verktyget Altium Designer
- Erfarenhet av CE-märkningsprocessen och direktiv såsom EMC, Radio och Safety

Personliga egenskaper
- Samarbetsvillig
- Öppen
- Designintresse

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Område: Mölndal
Arbetstider: Kontorstider
Start: Omgående

Skallkrav - B.Sc eller M.Sc inom elektronik alternativt 2 årig YH utbildning med 1 års yrkeserfarenhet - Flytande i både engelska och svenska i tal och skrift - Erfarenhet av simulation, verifiering och testsystem - Erfarenhet av kraftelektronik Meriterande - Programmeringserfarenhet inom C - Programmeringserfarenhet inom något högnivåspråk ex; C#, Java, Python - Erfarenhet av eCAD verktyget Altium Designer - Erfarenhet av CE-märkningsprocessen och direktiv såsom EMC, Radio och Safety Personliga egenskaper - Samarbetsvillig - Öppen - Designintresse
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050620831