Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Elektronikkonstruktör job in Lund at Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Elektronikkonstruktör på Axis Communications

Elektronikkonstruktör

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Axis är ett världsledande företag i en bransch som tillhör framtiden. Vi älskar innovation och nya idéer, allra mest när de kommer från våra egna medarbetare. Vi tror att det är just uppmuntran till självständigt tänkande, öppenhet och samarbete som tagit oss till den position vi befinner oss i idag. Nu söker vi inom New Business en kreativ senior elektronikkonstruktör med stor passion för produktutveckling och audio!

Ditt framtida team:
Vi jobbar i crossfunktionella team med elektronik och mekanik i nära samarbete. Axis utvecklingsteam är små, dynamiska och tar ansvar för sina egna expertområden. Vi jobbar agilt, med mycket frihet att styra över hur vi vill jobba och självklart har teamet mycket kul tillsammans.

På New Business är vi kreativa och innovativa och vi ser fram emot att bidra med detta både i vårt dagliga arbete men även när vi har andra aktiviteter som till exempel Innovation Days några gånger om året. Vi utvecklar flera produkter i teknikens framkant som kompletterar Axis videoerbjudande och erbjuder därmed Axis kunder de bästa produkterna, tjänsterna och lösningarna.

Rollen
Du kommer arbeta som elektronikansvarig i våra audio projekt. Det innebär att du primärt är ansvarig för att göra utvecklingsprojektens elektronikkonstruktion baserat på de krav som ställs, verifiera hårdvaran så att den möter alla krav och driva certifieringsprocessen inom tids och kostnadsramen satt av projektledaren.
Förutom detta så inkluderar rollen som elektronikingenjör även en stor portion samarbete och kompromissande med diverse discipliner så som mekanik, SW, CAD, projektledning, inköp, produktion, kravställare, leverantörer etc
Du kommer också vara en viktig del i att uppfylla Axis höga ambitioner rörande kvalitet till våra kunder genom ständigt förbättringsarbete och vidareutveckling av de verktyg och arbetssätt som elektronikgrupperna gemensamt använder inom Axis.
Tillsammans med produktägare och vårt team kommer du även vara med att driva
innovation och vidareutveckling av våra audio produkter, vilket just nu är den mest expansiva delen inom new business på Axis.

Vem är du?
Som elektronikkonstruktör på New Business har du har ett genuint intresse för tekniker och att du vill gärna lära dig nya saker. Du har en stark drivkraft att komma i mål och du brinner för goda, moderna tekniska lösningar. Du gillar att arbeta strategiskt och ta fram långsiktiga planer för arbetssätt och produkter samtidigt som du ständigt kommer att vara operativt involverad i flertalet projekt.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du:

  • Har flerårig relevant erfarenhet och är universitetsutbildad inom elektronik!
  • Du har goda kunskaper inom elektronikkonstruktion och elektronikverifiering.
  • Du är van att utveckla kompletta produkter, från idé till volymproduktion!
  • Stort plus om du har erfarenhet från professionell utveckling av audioprodukter

Vad kan Axis erbjuda dig?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Redo att söka?
Vill du växa med oss? Sök redan idag - vi granskar ansökningar löpande! Om du har några frågor, hör av dig till rekryterande chef Karl Johnsinius tel 0708-402781

 

Rekommenderade jobb

Elektronikkonstruktör
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Arbeta extra inom lager och logistik i Malmö/Landskrona
Lernia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Gruppchef till Green Cargo i Malmö
FMR - Din HR-Partner Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R-116403