Jobbet Elektronikkonstruktör / utvecklingsingenjör till världsledande Senseair har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektronikkonstruktör / utvecklingsingenjör till världsledande Senseair publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med innovation och konstruktion av världsledande produkter? Har du erfarenhet av elektronikkonstruktion och vill utvecklas bland forskare och experter? Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att ”make sense of air”.

Om företaget

Senseair är ett globalt högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar CO2 och Alkohol sensorer baserad på NDIR-teknik. Vi har verksamhet i Sverige, Tyskland, USA och Kina.

Varför Senseair?
Senseair arbetar med två av de mest utmanande problemen i samhället idag. Till stor del är problemen gömda. Den osynliga koldioxiden påverkar jordens atmosfär och vår hälsa. Eftersom vi lever 92% av vårt liv i inomhusmiljö är luftkvaliteten viktig för vår hälsa och förmåga att arbeta och leka. Du hittar deras CO2 sensorer i byggnader, fordon, miljöstationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

Varje år dödar alkohol 2,5 miljoner människor över hela världen utan att räkna in alla skador och trauma som ligger utanför statistiken. Problemet är ännu dolt för de flesta av oss. Deras alkoholmätare är utvecklade med en grupp ledande biltillverkare, USAs regering mfl.

I april 2018 köpte Asahi Kasei Group företaget och har valt att investera i den svenska verksamheten. Idag arbetar ca 150 medarbetare nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås. Du kommer att vara en del av teamet på utvecklingen i Delsbo, Hudiksvall och Västerås.
https://senseair.com/

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör (inom kompetensområdet elektronik) arbetar du med elkonstruktion i DxDesigner Schematic och PADS Layout. Du arbetar både med innovativa lösningar till helt nya produkter och med befintliga lösningar som behöver nya komponenter eller funktioner. Du utvärderar komponenter med hänsyn till funktion, kvalitet, ekonomi och tillgänglighet. Du skapar elektronikschema och utformar kretskort med goda EMC egenskaper. Du tar fram kompletta tillverkningsunderlag och samarbetar med leverantören som tillverkar kretskortet.

Du, tillsammans med optikingenjören och meknikingenjören arbetar tätt för att säkerställa att konstruktionen kan sättas samman till en komplett Senseair-produkt med hög kvalitet och pricksäker funktionalitet.

Formella krav

• Ingenjörsutbildning (innehållande elkonstruktion)
• Några års erfarenhet av elektronikkonstruktion av känslig elektronik i mindre system
• Du har erfarenhet av konstruktion inom en tillverkande bransch för volymproduktion
• Meriterande: DxDesigner Schematic, PADS Layout. Kvalitetsarbete i exempelvis ISO standard ISO 26262 samt automotive standard IATF 16949
• Du är kommunikativt stark på engelska i både tal och skrift

För att lyckas i rollen är du en problemlösande lagspelare och trivs i en producerande och konsultativ roll. På utvecklingsavdelningen finns inte svaren sedan tidigare, det krävs mycket samarbete och kreativitet för att komma i mål med utvecklingsprojekten. Din trygghet inom elektronikområdet bidrar till hela teamets leverans och Senseairs ställning som ledande innovationsföretag på världsmarknaden.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Delsbo, Hudiksvall. Alternativt placeringsort Kista eller Västerås med
resor till Hudiksvall ca 50%
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklingsingenjör, konstruktör, elektronikingenjör, ingenjör, development, electrical design, sensor, sensors, Senseair, Delsbo, Hälsingland, Hudiksvall, R&D, Research and Development

Referens

2200001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till