Jobbet Elektronikkonstruktör / hårdvarukonstruktör / kretskortsdesigner / PCB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikkonstruktör / hårdvarukonstruktör / kretskortsdesigner / PCB publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du ta en utvecklande och ansvarsfull roll inom elektronikkonstruktion med möjligheten att vara med och i stor grad påverka utvecklingen av nästa generations batterilösningar inom högspända system? Hos Micropower Lionva blir du del av ett spännande företag i teknologins framkant med möjligheten att jobba med ett drivet gäng i en entreprenöriell miljö.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower Lionova.

Om företaget

Svenska Micropower Group är världsledande inom batterier och kraftförsörjning och består av nio företag med verksamhet i Europa, USA och Asien. Företagen utvecklar, producerar och marknadsför en helhetsbredd av unika lösningar för optimerade batteriladdare, kraftförsörjning och moduler för litiumbatterier. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen och andra funktioner är beläget. Som en del av Micropower Group är Micropower Lionova baserade i Göteborg och står för R&D inom utvecklingen av litiumbatterier. Bolaget bedriver koncernens teknikutveckling av energilagring och även affärsutveckling samt leverans av komponenter och kompletta system över hela världen. För att fortsätta sin expansiva resa söker de nu efter en elektronikkonstruktör som kan bidra till deras tillväxt. Micropower Lionova bildades 2017 och är ett start-up bolag inom koncernen Micropower Group, vilket ger dig som anställd alla fördelar med att arbeta i en stimulerande och entreprenöriell miljö med framåtanda och samtidigt ha en stabil grund i en väletablerad bolagsgrupp.

Arbetsuppgifter

I rollen som elektronikkonstruktör jobbar du med kretskortsutveckling i projektets alla faser, från konceptfas och testning till implementering och framtagning av slutprodukt. Din roll innebär att utvärdera kundkrav och välja lämpliga kretsar för dina elektronikkonstruktioner, skapa schematiska-, bom- och PCB-layouter, skapa konstruktioner som uppfyller UL, säkerhets- och regulatoriska certifieringar, optimera design utifrån effektivitet och kostnad, arbeta praktiskt i labbmiljö och felsöka prototyper, utföra elektrisk karaktärisering, designvalidering och kvalificering, presentera produkten i högvolymsproduktion samt ge teknisk support. Även dokumentation av utfall, uppföljning samt att kontinuerligt driva förbättringar av produkt och processer är en del av arbetet. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor och specialister där ni tillämpar ett agilt och teambaserat arbetssätt.

Formella krav

• Akademisk utbildning inom elektronik, elektroteknik eller annan relevant inriktning. • Arbetslivserfarenhet från relevant område såsom hårdvarukonstruktion på kretskort och dess elektronikkomponenter, mikrokontrollers och styrenheter med lika delar analog anpassning/kraft samt digital konstruktion. • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett start-up bolag Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du kan hantera periodvis högre arbetsbelastning och trivs med att hålla tempo i ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: elektronikkonstruktion, elektronikkonstruktör, kretskortsdesign, kretskortsdesigner, kretskortskonstruktör, kretskortsutvecklare, hårdvarukonstruktion, hårdvarukonstruktör, konstruktör, HW, tech lead, ingenjör, teknik, konstruktion, el, elektronik, circuit board, batteri, batteriteknik, litium-ion, litiumjon, kvalitet, hårdvara, CAN, UART, ISO 13849–1, PCB, Göteborg

Referens

2868901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till