Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikingenjör till Sigma Lundinova jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikingenjör till Sigma Lundinova på Framtiden

Elektronikingenjör till Sigma Lundinova

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Är du en innovativ problemlösare med många idéer? Brinner du för teknik i allmänhet och elektronik i synnerhet? Ta chansen att bli Sigma Lundinovas nästa elektronikingenjör!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikingenjör hos Sigma Lundinova arbetar du med produktutveckling och innovation, alltid med den senaste tekniken! Ditt fokus kommer att vara på hårdvaruutveckling inom elektronik, men tjänsten är flexibel och kan anpassas efter dina intressen. Tycker du att mjukvaruutveckling är lika kul? Då finns alla möjligheter att kombinera rollen! Här får du chansen att vara delaktig i hela processen, med allt från kravspecifikation till verifikation av färdig produkt. Det är en spännande roll på ett företag som det går väldigt bra för, de satsar på långsiktigt på dig och vill hela tiden att du ska utvecklas.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Produktutveckling från början till slut
- Konstruktion, testning och utveckling
- Rita kopplingsschema och tillverka kretskort
- Möjlighet till mjukvaruutveckling (framförallt C-programmering)

Företagets kunder finns mestadels i södra Sverige men längre resor kan förekomma. Då det är ett konsultföretag förstår du vikten av en bra kundrelation och tycker att det är kul att vara på plats även hos kunder.

OM FÖRETAGET

Sigma Lundinova är ett teknikkonsultbolag i framkant. De utvecklar och tar fram prototyper till sina kunder, här erbjuds möjligheten att utveckla från grunden till färdig produkt men också att erbjuda spetskompetens och hjälpa till med delar i en process. Viss del av verksamheten sköts hos kund men mycket är på plats i Lund. Företaget präglas av en öppen och innovativ kultur, många idéer dyker upp under den gemensamma frukosten och här hjälps ni åt för att hitta så bra lösningar till kunderna som det bara går. Här trivs du som brinner för den senaste tekniken och vill hänga tillsammans med likasinnade

DIN PROFIL

Du brinner för teknik och har förmodligen ett och annat hobbyprojekt på gång. Självklart är du engagerad och ser hellre lösningar än problem. Eftersom du tidigt kommer tilldelas stort eget ansvar är det viktigt att du har god självinsikt och ett bra självförtroende, du ser det som en självklarhet att fråga om du behöver veta. Givetvis är du ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor. Då arbetet ofta sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Skallkrav

- Relevant Högskole-/Civilingenjörsutbildning
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektronikingenjör
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Någon typ av erfarenhet inom CAD

Meriterande

Intresse för mjukvara


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR


Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: heltid

Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag!

Relevant Högskole-/Civilingenjörsutbildning Minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektronikingenjör Svenska och engelska i tal och skrift Någon typ av erfarenhet inom CAD
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063030643