Jobbet Elektronikingenjör till innovativt bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör till innovativt bolag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Är du en innovativ problemlösare med många idéer? Brinner du för teknik i allmänhet och elektronik i synnerhet? Ta chansen att bli en av två juniora ingenjörer till en väldigt rolig tjänst hos vår kund i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör hos vår kund arbetar du med produktutveckling och innovation, alltid med den senaste tekniken! Ditt fokus kommer att vara på hårdvaruutveckling inom elektronik, men tjänsten är flexibel och kan anpassas efter dina intressen. Tycker du att mjukvaruutveckling är lika kul? Då finns alla möjligheter att kombinera rollen! Här får du chansen att vara delaktig i hela processen, med allt från kravspecifikation till verifikation av färdig produkt. Det är en spännande roll på ett företag som det går väldigt bra för, de satsar på långsiktigt på dig och vill hela tiden att du ska utvecklas. Du kommer bland annat att arbeta med: - Produktutveckling från början till slut - Konstruktion, testning och utveckling - Rita kopplingsschema och tillverka kretskort - Möjlighet till mjukvaruutveckling (framför allt C-programmering) Företagets kunder finns mestadels i södra Sverige men längre resor kan förekomma. Då det är ett konsultföretag förstår du vikten av en bra kundrelation och tycker att det är kul att vara på plats även hos kunder.

Om företaget
Vår kund är ett teknikkonsultbolag i framkant. De utvecklar och tar fram prototyper till sina kunder, här erbjuds möjligheten att utveckla från grunden till färdig produkt men också att erbjuda spetskompetens och hjälpa till med delar i en process. Viss del av verksamheten sköts hos kund men mycket är på plats i Lund. Företaget präglas av en öppen och innovativ kultur, många idéer dyker upp under den gemensamma frukosten och här hjälps ni åt för att hitta så bra lösningar till kunderna som det bara går. Här trivs du som brinner för den senaste tekniken och vill hänga tillsammans med likasinnade. Dessutom sitter de i väldigt trivsamma lokaler i centrala Lund. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Du brinner för teknik och har förmodligen ett och annat hobbyprojekt på g. Självklart är du engagerad och ser hellre lösningar än problem. Eftersom du tidigt kommer tilldelas stort eget ansvar är det viktigt att du har god självinsikt och ett bra självförtroende, du ser det som en självklarhet att fråga om du behöver veta. Givetvis är du ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor. Då arbetet ofta sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Skallkrav - Som lägst högskoleingenjör med inriktning. Elektronik alternativt mekatronik, teknisk fysik, datavetenskap eller liknande med tillvalda hårdvarukurser. - Svenska och engelska - Någon typ av erfarenhet inom CAD Meriterande - Erfarenhet av liknande arbete - Gärna mjukvaruintresse

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en period om tolv månader vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placering: Lund Omfattning: Heltid Urval sker löpande, ansök redan idag!

Referens

18929

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till