Jobbet Elektronikingenjör till Husqvarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör till Husqvarna publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du elektronikingenjör och brinner för ny utveckling och teknik? Vill du vara med och ta fram framtidens robotar? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med autonoma system, att vara med och utveckla framtidens produkter. Avdelningen arbetar med nyutveckling av allt ifrån mindre nya funktioner till helt nya koncept av produkter som består av mjukvara, elektronik och mekanik. Genom att studera och utvärdera ny teknik som kan passa i företagets produkter får du möjlighet att kombinera både forskning och utveckling. Arbetsuppgifterna består till största del av att arbeta med elektronikutveckling och testning i olika förutvecklingsprojekt. Arbetet är varierat och består av förstudier, elektronikkonstruktion och praktiskt arbete med att testa och bygga prototyper. Du kommer att vara en viktig del i att integrera olika sensorer i hårdvaran och detta görs i samarbete med externa specialister.

Om företaget
Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Din profil
Skallkrav: - Elektronikingenjör eller liknande examen mot hårdvara - Engelska i tal & skrift Meriterande: - Erfarenhet inom området - Egna projekt på fritiden Som person är du en teknikintresserad teamplayer som gillar att komma fram till nya lösningar. Du är självgående och vågar ta för dig i teamet, att våga komma med idéer och testa dem. Du är driven och vill utvecklas i din yrkesroll, är ansvarstagande och gärna lite analytisk

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Augusti Ort: Jönköping Befattning: Heltid, tillsvidare

Referens

20054

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till