Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikingenjör till AVA Monitoring AB, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektronikingenjör till AVA Monitoring AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Elektronikingenjör till AVA Monitoring AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vi står inför en tillväxtresa då efterfrågan på våra produkter är stor. Med en ny mjukvaruplattform och den senaste tekniken befinner vi oss i ett spännande skede att expandera internationellt.

Vi söker nu

Elektronikingenjör 
till Göteborg 

Vi erbjuder
Hos oss får du ett varierat arbete med delaktighet i hela livscykeln från produktutveckling till produktion av våra produkter. Du får ansvar och mandat att driva och utveckla ditt område. Vi är en arbetsplats med många duktiga kollegor och bra kompisar som trivs med varandra. Kulturen är tillåtande, prestigelös och bygger på ett nära samarbete.

'Jag har jobbat på AVA Monitoring i ca 15 år. Det är givande och man har stor möjlighet till att påverka i alla steg. Det mest stimulerande med arbetet är möjligheten att påverka utveckling av produkter och följa dem från början till slut.

Jag har trevliga arbetskamrater och det är en god stämning i teamet. Vi är ett litet team på fyra personer så vi jobbar tätt ihop och hjälps åt när det krävs, och har ofta kul på jobbet. Vi har varierade arbetsuppgifter och stor frihet. 

En vanlig dag kan bestå av t.ex. leveranser av ny utrustning som ska ut och reparationer/kalibreringar som ska göras. Utöver det så finns kundsupporten som alltid överraskar en med mer uppgifter. Lägg även till utvecklingsmöten och utbildningar för kunder och partners så har man nog en typisk dag.'

- Magnus Gustavsson, elektronikingenjör

Om arbetet
Som Elektronikingenjör på AVA Monitoring kommer du att arbeta med att hålla en hög servicenivå och lösa problem för våra kunder och partners. Detta kan innefatta problemlösning, Service och kalibreringar av sensorer och instrument, reparationer, mjukvaruppgraderingar. Du kommer även att analysera samt dokumentera tekniska problem och lösningar i befintliga service-/supportsystem. Tillsammans med teamet hanterar ni hela leveransen, från förberedelser av ordrar till att systemen fungerar tillfredställande hos kund.

I rollen bidrar du till att skapa en effektiv kunskapsöverföring till partners och kunder samt hantera teknisk dokumentation.

Din profil
Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som har en serviceinriktad och lösningsorienterad personlighet, du behöver gilla både teknik och människor och uppskattar en mindre organisation där insatsen från varje individ får stor betydelse.

Kvalifikationer 

  • Utbildad Elektronikingenjör
  • Stort intresse av instrument och elektronik
  • Erfarenhet av att skapa goda kundrelationer
  • Flytande i svenska och engelska

 Meriterande

  • Erfarenhet av teknisk service hårdvara 
  • Erfarenhet av programmering

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Nicole Diener på [ Link removed ]

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi gör det enkelt att skydda världen. Vi är inte stora, men vår ambition är enorm! AVA Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och en genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem vi idag erbjuder gör det enkelt för alla att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje markvibration kan registreras och mätas automatiskt. När byggen kan pågå och samhällen utvecklas med minimala störningar – då är vi nöjda med vårt arbete. Vi är i dagsläget verksamma i Norden, UK, Kanada och Australien. AVA Monitoring AB ägs av industrikoncernen Indutrade och ingår i affärsområdet Measurement & Technology. www.avamonitoring.com

Sökord: serviceingenjör, teknisk support, kundsupport, elektronikingenjör, mjukvara, software, mjukvara, hårdvara, mätteknik 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8159f6e34aed4f2994e34113dac086