Jobbet Elektronikingenjör sökes till vår kund i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör sökes till vår kund i Västerås publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik, systemutveckling eller liknande och söker ett spännande heltidsarbete? Titta då vidare på denna annons.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en systemingenjör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Kunden är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft och automationsteknik.

Arbetsuppgifterna innefattar att analysera kretsscheman samt testning och dokumentation av dessa. Uppdraget är på heltid, och kommer att inledas med en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider.

Du kommer bli anställd av oss och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har insikt i provning, dokumentation och analys av kretsscheman. Du är nyexaminerad elektronikingenjör som har genuint intresse för att lära sig äldre analog och bidra till provning och dokumentation. Alternativt att du har en längre erfarenhet och kunskap i äldre styrsystem.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är inte rädd för att fatta egna beslut och brinner för att göra ett bra arbete. För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du både talar och skriver helt obehindrat på svenska såväl som på engelska. Det är även meriterande om du har kunskaper i följande:
Windows miljö, Excel, Word, kan hantera AutoCAD

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48629

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till