Jobbet Elektronikingenjör mot kretskortsdesign har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör mot kretskortsdesign publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Är du elektronikingenjör och vill jobba med kretskortsdesign? Just nu söker vi en noggrann person till ett av Sveriges mest innovtiva produktutvecklingsbolag!

Dina arbetsuppgifter
Som elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med produktutveckling av IoT-produkter med den senaste tekniken! Du kommer framför allt att arbeta med kretskortsdesign. Här jobbar du i ett team med extremt duktiga ingenjörer och utvecklingsmöjligheterna är enorma. Företagets kunder är bland annat verksamma inom konsument-, Automotive- och medicinbranschen. Här trivs du som vill bli bäst på det du gör och verkligen brinner för teknik! Du kommer bland annat att jobba med: - Kretsschema - Sensorpaket - Powerlösningar - Minnen och sensorer Framöver kommer resor i tjänsten att förekomma.

Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag inom IoT. Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Här jobbar du i team och det är viktigt att du trivs på jobbet, det anordnas regelbundet roliga aktiviteter och resor. Du som ser jobbet som mer än bara en arbetsplats kommer att gilla att jobba hos vår kund, ta chansen att arbeta på ett av regionens roligaste företag!

Din profil
För att lyckas i rollen som ingenjör hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. I den här rollen söker vi dig som är noggrann och strukturerad, vi gissar att du älskar att skriva listor över det mesta! Det krävs att du är tålmodig och målmedveten och du vill såklart bli så duktig som det går! Skallkrav - Som lägst högskoleingenjör med inr. Elektronik - Svenska och engelska Meriterande - Tidigare erfarenhet av arbetet

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placering: Lund Omfattning: Heltid Urval sker löpande, ansök redan idag!

Referens

20424

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till