Jobbet Elektronikingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör publicerad av Syntronic

Full-Time
Gävle
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Blir du också utmanad av nya situationer och drivs av att lösa komplicerade tekniska problem?
Syntronic söker nu dig som brinner för elektronik och tillsammans med oss vill utveckla framtidens absolut häftigaste teknik!
Arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör hos oss kan du räkna med att få arbeta med många varierande och spännande uppdrag inom energifyllda branscher såsom telekom, fordon- och verkstadsindustrin. Ofta sitter du hos oss på Syntronic och arbetar med dessa uppdrag men ibland kan uppdragen vara ute hos kund. Våra elektronikingenjörer uppskattar den internationella miljön och att få arbeta tillsammans med sina kompetenta och engagerade kollegor.
Det bästa med att arbeta som elektronikingenjör på Syntronic är möjligheten att utvecklas inom elektrotekniken och skapa sig mer kunskap inom hårdvara. Tillsammans med dina kollegor förväntas du leverera riktigt häftiga lösningar.
Elektronikingenjörerna på Syntronic jobbar bland annat med:
- Förstudier, val av komponenter samt krav och standarder för hårdvaruelektronik
- Design och verifiering av elektronik
- Prototypframtagning och införande i produktion
- Simuleringar och schemaritningar
- Programmering och konvertering.
Vi söker dig som:

- Har en högskole-, civilingenjörsexamen eller annan relevant utbildning inom exempelvis Elektro, Teknisk Fysik, datateknik eller motsvarande
- Kommunicerar på engelska och svenska i tal och skrift
- Har erfarenhet av elektronikkonstruktion.
Det är meriterande om du har:

- Kunskap inom schemaritning samt designlayout
- Kunskap inom digitalelektronik eller analogelektronik
- Integrering av CPU 
- Mjukvarukonstruktion; C/C++/C#.
Personliga egenskaper
För att du ska trivas i gruppen med elektronikingenjörer ser vi att du är flexibel, driven och självgående. Det är viktigt att du kan tänka logiskt utan att förlora din kreativa sida. Här arbetar vi med ett engagemang för våra arbetsuppgifter, oftast med ett leende på läpparna.
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
Ansökan
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 3 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ]  
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] .
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till