Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektromekanisk konstruktör/Primary Engineer till Linxon jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektromekanisk konstruktör/Primary Engineer till Linxon på Poolia

Elektromekanisk konstruktör/Primary Engineer till Linxon

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du bli del av ett snabbväxande internationellt bolag i en framtidsbransch?

Vi söker en ställverkskonstruktör till våra nybyggnadsprojekt av nyckelfärdiga elkraftstationer. Vi genomför nu några av de största stationsprojekten i Sverige. Till våra kunder hör Svenska kraftnät, Ellevio, Vattenfall och EON och vi arbetar med stora uppdrag i Värtan, Skanstull och Hall.

Om Linxon
Linxon samägs av SNC Lavalin och ABB Hitachi Power Grids. Linxon levererar nyckelfärdiga transformatorstationer och fördelningsstationer för att stödja kraftnätet och bidra till energiomställningen samt transportlösningar. Linxons helhetsåtagande inkluderar projektering och konstruktion av elanläggning och byggarbeten, inköp av material, montage, mark- och byggarbeten, projektledning, idrifttagning samt support under garantitiden. Linxon har verksamhet i Europa, Asien, Mellanöstern och Nordamerika.

Rollbeskrivning
Ställverkskonstruktören ansvarar för framtagande av konstruktionsunderlag, byggstyrande dokument och beräkningar samt support vid inköp av material/utrustning och arbete på site. Du kommer att säkerställa att våra tekniska lösningar uppfyller kundernas behov, lagkrav, standarder samt att de ekonomiska ramarna i projekten hålls. Förhandlingar både med kund och leverantörer är en viktig del av arbetet. Till din hjälp finns ett starkt Engineering team med teknikansvariga lokalt i Sverige och internationellt.

Organisation
Rollen rapporterar till Engineering Manager och du ingår i ett växande team i Sverige med 45 medarbetare. Linxon driver projekt runt om i Sverige och rollen innebär en del resor.

Kvalifikationer
Du har en utbildning med inriktning mot elkraft och behärskar engelska samt svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper som t.ex. Finska är meriterande. Kunskap om ställverk, beräkningar, byggprojektering och anläggningar är ett krav. Du bör ha ha kunskaper om transformatorstationer 10kV till 400kV,och kännedom om AB, ABT och LOU. Som person är du strukturerad och flexibel med god problemlösningsförmåga.

Placering
Linxons kontor i Västerås. Möjligheten att ansluta sig till Linxons Work from home-concept samt att flera av våra projekt ligger i Stockholmsområdet möjliggör även ett boende i Stockholmsområdet.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60397