Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektroingenjör med dragningskraft mot test jobb i Vislanda på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektroingenjör med dragningskraft mot test på Framtiden

Elektroingenjör med dragningskraft mot test

Framtiden Vislanda, Kronobergs län Heltid


Nu finns möjligheten till en spännande tjänst som elektroingenjör inom test för vår kund Scanditronix Magnet. Ett bolag som ger dig möjlighet att växa in i arbetet och utveckla både dig själv och testa produkter såväl som testutrustning.

Dina arbetsuppgifter
Förutom möjligheten för dig att växa inom projektledning och magnetdesign så består din vardag av att planera och genomföra magnetfältmätningar och andra elektriska tester av de magneter som utvecklas och produceras av Scanditronix. Arbetet kommer till stor del att vara praktiskt och i nära samarbete med verkstad och produktion så letar du efter en blandad roll med mycket ”hands-on” är detta något för dig.

I förlängningen kommer rollen också innebära förbättringsarbete och utveckling av test- och produktionsutrustning.

Om företaget
Scanditronix grundades 1965 och har genom åren varit en pionjär och ledande inom olika acceleratorrelaterade områden som spektrometrar, cyklotroner och synkrotronförstärkare. Scanditronix Magnet AB grundades 1980 för att specialisera sig på spole- och magnettillverkning och har sedan dess blivit en egen enhet. Ligger i hjärtat av Småland.

Scanditronix Magnet använder sin långa erfarenhet och professionella tekniska kunskap för att designa och tillverka magneter för acceleratorer och andra applikationer. Vi arbetar nära våra kunder för att skräddarsy magneter för att passa varje specifik applikation.

Din profil
Vi söker dig som är en självgående och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du är prestigelös och värdesätter samarbete och kollegor.

Skallkrav
  • Högskoleutbildning som elektroingenjör eller motsvarande
  • Flytande svenska i tal och skrift 
  • God engelska

Meriterande
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • El-bakgrund och el-vana

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Under hösten eller enligt överenskommelse med kund
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049652244