Jobbet Elektro/automationsingenjör till specialkemikalieföretaget Perstorp AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektro/automationsingenjör till specialkemikalieföretaget Perstorp AB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexad eller junior elektro/automationsingenjör och intresserad av processindustrin så är det här en fantastisk möjlighet att få vara en del av ett globalt och dynamiskt team på framgångsrika specialkemikalieföretaget Perstorp AB. Du kommer till ett företag med en fullspäckad portfölj och som växer med god lönsamhet, en organisation med mycket expertis och med engagerad personal. Du kommer i denna roll att vara delaktig i att forma den framtida riktningen för kvalitet och kompetens inom den kemiska industrin. Ta chansen & ansök!

Academic Work söker för Perstorp AB:s räkning en ingenjör inom elektro/automation. Perstorp AB växer och den aktuella avdelningen Operational & Technology Excellence behöver därför förstärkas med en ny medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perstorp önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Perstorp. Perstorps intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som elektro/automationsingenjör på Perstorp AB kommer du arbeta på avdelningen Operational & Technology Excellence, det är en nybildad, global avdelning med cirka 80 medarbetare (55 av dessa i Perstorp) vars uppdrag är att sätta de tekniska strategierna för bolaget. Således är avdelningen fokuserad på att utveckla och leverera tekniska lösningar och stabilisera och optimera fabrikernas resultat på alla Perstorp AB:s produktions-siter. Du kommer att arbeta i olika projekt vid förändringsarbeten i fabrikerna och leverera nya konstruktionslösningar och system inom el- och automationsområdet i nära samarbete med andra ingenjörsdiscipliner.

Du kommer till exempel att:

* bidra i olika projekt med din kompetens inom området
* att utföra konstruktionsarbete i AutoCad
* arbeta med el- och automationsritningar
* ta fram komponentval
* kostnadsberäkna och ta fram investeringskalkyler
* arbeta med teknisk dokumentation

Introduktionen kommer att bestå av flera olika moment. Du kommer till exempel att få en fadder, få möjlighet att nätverka med andra i organisationen, få ta del av internutbildningar med kompletterande självstudier samt att erbjudas en form av praktik där du får följa andra medarbetare i vardagen, till exempel i produktion, kontrollrum etc.

* har ingenjörsutbildning inom elektro/automation och intresse för processindustrin
* har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker dagligen på båda dessa språk
* behärskar AutoCad samt PLC-programmering
* har möjlighet och vilja att resa till andra siter runt om i världen några gånger per år

Det är meriterande om du har arbetat inom industri, process eller produktionsmiljö, till exempel som process- eller linjeoperatör. Har du även inriktat din utbildning/karriär mot styr- och reglerteknik så är det ett solklart plus!

Som person är du orädd, självgående och du tar för dig. Du kommer att få coachande stöd från organisationen men du ska trivas med ansvar, att arbeta fram saker själv och hitta nya vägar, dina vägar. Du bör vara resultatdriven och ha en vilja att prestera och leverera och för att lyckas med det bör du arbeta med ett strukturerat och processorienterat förhållningssätt. I rollen är det viktigt att vara kommunikativ och således gilla att interagera med andra och våga säga sin åsikt. Du kommer att kommunicera en hel del med både interna och externa kontakter och det är därför av största vikt att du är relationsorienterad och uppskattar samarbeten med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Perstorp
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15011938-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till