Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektriker till Lambertsson i Kalmar! jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektriker till Lambertsson i Kalmar! på Uniflex

Elektriker till Lambertsson i Kalmar!

Uniflex Kalmar, Kalmar län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta som elektriker på Lambertsson i Kalmar. Lambertsson är ett rikstäckande maskinuthyrningsföretag med inriktning mot byggnadsindustrin. Arbetet är varierande men de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att du åker ut till Lambertssons kunder i Kalmarområdet för att utföra elarbeten vid etablering av arbetsplatser samt löpande elarbeten på befintliga arbetsplatser. Du kommer arbeta med kontroll av material, maskiner och övrig utrustning. Du kommer även utföra arbeten på plats i Lambertssons depå i Kalmar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och uppskattar variation i ditt arbete. Eftersom du kommer bemöta kunder lägger vi stor vikt vid servicekänsla och gott bemötande. Krav för tjänsten är B-körkort och god datorvana samt att du löser dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Tjänsten kräver att du har minst begränsad elbehörighet samt flerårig erfarenhet som elektriker. Erfarenhet som industrielektriker är meriterande. Anställningen är inledningsvis 6 månader provanställning hos Uniflex och du arbetar som konsult hos Lambertsson, för att sedan ha möjlighet att övergå i anställning hos Lambertsson. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56568