Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektriker/svagström/fiber jobb i Västerås på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Elektriker/svagström/fiber på FMR - Din HR-Partner

Elektriker/svagström/fiber

FMR - Din HR-Partner Västerås, Västmanlands län Heltid
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

För AT Installation i Västerås/Mälardalen söker vi en elektriker/fibertekniker/svagströmstekniker med start snarast.  Företaget har varit verksamt inom sin bransch sedan 50-talet. Kan vara aktuellt med direktrekrytering alternativt som konsult.

Ett mycket trivsamt mindre företag som har många olika projekt igång och på gång. Dom väntar på en ny medarbetare, kanske är det du!

Vi söker dig med lång eller någon tids erfarenhet som elektriker/servicetekniker inom el, audio/video, fibertekniker eller som svagströmstekniker. Företagets kontor ligger i Västerås och Täby plus huvudkontor i Göteborg. Vi tror att du bor i Västeråsregionen.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med allt förekommande installationsarbete av el, audio/video, fiber och passagesystem. Geografiskt arbetsfält är Västerås med omnejd och Mälardalen.

Erfarenhet
Du har lång eller någon erfarenhet som tekniker inom yrkesområdet men att du även kanske har arbetat med med fibersinstallationer eller andra elinstallationer. Självklart trivs du med att arbeta individuellt och i team. Du har utbildning inom el.
B-Körkort är ett krav.

Företaget erbjuder bra villkor.

Låter detta intressant? Sök tjänsten snarast! Vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att ringa Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1198_GS_FMR