Jobbet Elektriker inom automationsindustri sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Elektriker inom automationsindustri sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Halmstad
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du god studie- alternativt yrkesmässig erfarenhet av industri? Är du effektiv och alltid arbetar produktivt? Vill du ta del av spännande framtid inom automation på en stor industri? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en kandidat som önskar arbeta heltid inom industriautomation med inriktning mot elektricitet. Vår kund är en stor samt välkänd aktör inom livsmedel och är belägen i Ättekulla strax utanför Helsingborg.

Eftersom du kommer att arbeta i skift är det viktigt du både är van samt trivs med det. Anställningen är en 6 månaders provanställning med start omgående. Vår kund ser långsiktigt på samarbetet så målsättningen är att anställningen kommer övergå till en permanent anställning hos vår kund. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Kravet är att du ska ha god vana av industri, antingen via utbildning och/eller yrkesmässig erfarenhet. Du bör ha arbetat med PLC-programmering samt automation som tekniker. Du ska ha en stark ambition och envishet att vilja lära och utvecklas.

Som person är du ambitiös, arbetsvillig och målinriktad. Du har ett stort intresse för branschen och en stark önskan att förbättra samt utveckla de uppgifter du tar dig an.

Välkommen med din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44094

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till