Jobbet Electronics Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Electronics Engineer publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2392

OM AXIS
Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess levererat en rad banbrytande produkter och stått för många branschgenombrott. Vi ser nu fram emot att bana väg för många fler!

VARFÖR
Om du är en driven individ som älskar att ta ansvar och lösa tekniska problem kan detta vara en perfekt tjänst för dig! Som elektronikkonstruktör på Axis har du en central roll i att designa, testa och certifiera elektroniken till produkter som bidrar till att öka tryggheten och säkerheten i världen.

På Axis tror vi att du som individ får ut mer av din potential när vi ger dig mycket ansvar och frihet i ditt arbete. Detta tillsammans med ett stort stöd och engagemang från dina framtida kollegor tror vi skapar rätt förutsättning för din personliga utveckling.

Vi vill att du är med och påverkar för att driva verksamheten framåt. Därför arbetar vi för att initiativ ska drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att vi strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå.

VEM
Vi söker dig som trivs med fria tyglar och tar egna initiativ. Du har lätt för att ta kontakt och bygga personliga nätverk. Teknik är ett intresse för dig och elektronik är något du brinner extra mycket för. Du är noggrann och ser en stor vikt i att förstå och sätta dig in i de problem som ska lösas. Du har stor nyfikenhet och vill förstå både en helhet och sätta dig in i detaljerna av det du gör.

Du trivs med att dela med dig av din kunskap till andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Att arbeta i ständig förändring är något som driver dig.

Du har minst en högskoleexamen inom ett tekniskt område, gärna elektronik.

DINA FRAMTIDA KOLLEGOR
Totalt är vi snart ett 100-tal personer som arbetar inom elektronikområdet i flera olika team här på Axis. Gemensamt för oss alla är att vi snabbt anpassar oss till de olika utmaningar som vi ställs inför dagligen. Vi ser fram emot att få arbeta med fler och nya skickliga kollegor!

Se gärna mer om oss och vilka vi är här!

INTRESSANT?
Är detta en utmaning du vill anta för att starta din karriär? Skicka då in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till oss!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Johan Nylander på +46 46 272 1800.

Referens

2136629

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Automation Engineer PLC Lund Tetra Pak
Patent Engineer Malmö Perstorp

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till