Jobbet Electrical Designer till AR Packaging i Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Electrical Designer till AR Packaging i Lund publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Har du en genuin passion för elektronik och kan axla rollen som ansvarig för elkonstruktioner i våra egenutvecklade förpackningssystem? Vill du vara delaktig i hela skedet, från ritbord till driftsättning? Trivs du dessutom med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då har vi arbetet för dig!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Electrical Designer blir din roll att ansvara för allt som rör el och elektronik i våra förpackningssystem. Ditt huvudfokus blir att arbeta med specialanpassningar och vidareutveckling av våra egenutvecklade maskiner. Du ansvarar för tekniska specifikationer samt för framtagning av elritningsunderlag och eldokumentation. Vidare deltar du vid driftsättning av maskiner och test av elsystem. Du gör elkrafts- och säkerhetsberäkningar samt borgar för att vi följer tillämpliga regelverk gällande maskinsäkerhet. Därutöver fungerar du som ett stöd i den produktionsförberedande processen.
I din roll har du ett tätt samarbete med våra kompetenta och kunniga medarbetare inom automation, mekanisk konstruktion och service. Då vissa projekt medför arbete ute hos kund kan tjänsteresor förekomma.


Vem är du?
Vi tänker oss att du har en eftergymnasial utbildning inom elkonstruktion i kombination med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom maskinsystem. Viktigare än din utbildning är dock din faktiska kunskap, kan du påvisa att du har rätt kompetens är detta viktigare än din formella utbildning. Du har även dokumenterad erfarenhet inom maskinsäkerhet och säkerhetsberäkningar.

Vi söker dig som är självgående, lösningsfokuserad och har förmågan att organisera och driva ditt arbete framåt. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en mångsidig och prestigelös problemlösare som trivs i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar. Ett genuint intresse för teknik och maskinsystem liksom en strukturerad och analytisk förmåga är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen.

Då du kommer ha ett nära samarbete med interna och externa experter är det viktigt att du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.


Om verksamheten
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.
Som Electrical Designer hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

AR Packaging är ett av Europas ledande företag inom förpackningssektorn med en nettoomsättning på mer än 900 miljoner euro, 5 500 anställda och 27 fabriker i 13 länder.

Läs mer om oss på: www.ar-packaging.com/sv-se/
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför ber vi er att ansöka snarast.

Referens

57415

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till