Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

El-förvaltare jobb i Göteborg på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
El-förvaltare på Fasticon Kompetens AB

El-förvaltare

Fasticon Kompetens AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


El-förvaltare region Sydväst 

Har du erfarenhet av förvaltning av högspänningsanläggningar och söker en flexibel och utvecklande tjänst där du får möjlighet att driva spännande projekt inom transportsektorn? Då kan du vara rätt person för denna specialistroll som ingår i Jernhusens trevliga och kompetenta team i region Sydväst. I teamet bidrar man tillsammans till utvecklingen av framtidens järnvägsinfrastruktur.

Rollen som el-förvaltare ingår i Jernhusens affärsområde depåer- och kombiterminal som har ansvaret för förvaltningen av Jernhusens järnvägsinfrastruktur. Jernhusens infrastruktur är en viktig pusselbit i det svenska järnvägssystemet och tillsammans bidrar man till ett ökat kollektivt resande och mer transporter på järnväg. 

Om tjänsten 
Som el-förvaltare i region Sydväst är du enhetens specialist på högspänningsanläggningar och du ansvarar för förvaltningen av dessa i Jernhusens depåer och kombiterminaler. Tjänsten är placerad på Jernhusens fina kontor i Göteborg men det finns även möjlighet att utgå från deras kontor i Malmö. Den enhet och arbetsgrupp du tillhör präglas av god gemenskap, prestigelöshet, högt i tak och frihet under ansvar. 

I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa fungerande och säkra elanläggningar och du arbetar med att följa upp felstatistik och besiktningar, planerar underhåll och investeringar, är beställare av åtgärder inom ditt ansvarsområde samt följer upp leveransen av beställda åtgärder.

Du är en viktig del i Jernhusens utvecklingsarbete för morgondagens moderna depåanläggningar och i det ingår omvärldsbevakning för att följa med i den tekniska utvecklingen inom specialistområdet. 

Resor förekommer i tjänsten då du kommer att arbeta inom hela Jernhusens Region sydväst.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Underhållsplanering.
  • Delta i samordning och planering av underhållsarbeten och ombyggnationer.
  • Uppföljning av genomförda åtgärder.
  • Ansvar för att myndighetskrav uppfylls.
  • Löpande säkerhetsarbete och uppföljning av elsäkerhetsregelverket .
  • Löpande dialog med drift entreprenörer och uppföljning av driftavtal.
  • Löpande dialog med våra kunder och att bidra till en hög kundnöjdhet.
  • Att driva elfrågor i nära samarbete med övriga El-förvaltare på nationell nivå.

 
Vi ser gärna att du även är ett stöd till elsäkerhetssamordnaren i elsäkerhetsfrågor.  

Din profil 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av förvaltning av högspänningsanläggningar (företrädesvis inom järnvägsinfrastruktur) och vi vill att du har tidigare erfarenhet av projektledning av entreprenader inom detta område.

Du har en akademisk utbildning med inriktning kraftbyggnad/elförvaltning av högspänningsanläggningar över 1000V. Det är meriterande om du även har utbildning inom arbetsmiljö (BAS-P/BAS-U).   

Vem är du? 
Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse och att du vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person är du en kreativ problemlösare och du tycker om att bidra till en trevlig arbetsmiljö och kommer gärna med initiativ till nya idéer. Du är ansvarstagande och servicetänkande både mot kunder och kollegor. 

Eftersom det här är en ansvarsfull och självständig roll krävs att du är strukturerad, initiativrik och har ett högt ansvars- och säkerhetstänk samt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra mot långsiktiga mål.  

Rollen innefattar stora kontaktytor både internt och externt och du behöver därför ha en god social kompetens, god kommunikationsförmåga och förmågan att representera Jernhusen i olika sammanhang. 

Då tjänsten kräver tillsyn av elanläggningar på Jernhusens depåer behöver du kunna röra dig obehindrat i deras spårmiljö.

Vad Jernhusen erbjuder dig 
Du erbjuds ett ansvarsfullt, flexibelt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Här arbetar du med frihet under ansvar samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner.  

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som el-förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Lindkvist på [ Link removed ]  eller 0706352549. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 oktober 2021.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 230746