Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
El- & Instrument / Automationsingenjörer till Valmet på Poolia

El- & Instrument / Automationsingenjörer till Valmet

Poolia Sundsvall, Västernorrlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du kreativ och har ett stort intresse för att hitta nya lösningar? Då har vi rollen för dig hos vår kund Valmet! Att arbeta hos Valmet innebär att jobba vid teknikens framkant i en global miljö. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande under rekryteringsprocessen!

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers-, och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 14 000 medarbetare runt om i världens finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i teamet E&l och Machine Control som ligger i Sundsvall, Fiberline Techonology som är en del av Valmets affärsenhet Pulp & Energy. I rollen som automationsingenjör kommer du att vara ansvarig för Valmets E&l och maskinstyrningen i deras projekt. Ditt arbete kan innehålla allt från idé-, produkt- och konceptutveckling till leverans av färdig utrustning.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter och du kan arbeta med Fiberline-teknik, Fiberboard, Refiners eller Biofuel. Du kommer att ha en nära dialog med ett flertal andra enheter inom Valmet, både lokalt och globalt. Resor förekommer i denna tjänst!

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en kandidatexamen inom exempelvis automation eller process. Förutom svenska behärskar du engelska i tal och skrift. Du är kvalitetsinriktad, kundfokuserad och en god lagspelare.

Vilka söker vi;

- Du som är erfaren och vill ta personligt ansvar för projektet eller för ett specifikt område.
- Någon med några års erfarenhet och som vill utveckla sina färdigheter tillsammans med dina kollegor.
- Dig som är nyexaminerad och ivrig efter att lära dig från början.

I den här rekryteringen samarbetar Valmet med Poolia och du kommer att bli anställd direkt hos Valmet. Har du frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59346