Jobbet Ekonomitjänst på 50% i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomitjänst på 50% i Göteborg publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Härryda
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Gillar du ekonomi, tycker om att ta ansvar och är initiativtagande? Har du även erfarenhet av att arbeta i en ekonomisk roll? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker till ABTK i Härryda kommun, strax utanför Mölnlycke, en person till en ekonomisk tjänst.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
* Sköta internfakturering
* Analysera, följa upp och bevaka lönsamheten
* Upprätta likviditetsbudget, sammanställa kvartalsrapporter till styrelsen, m.m.
* Hantera ekonomifrågor mot leverantörer
* Granska löner, göra bonusräkningar och uppdatera löner

Du ansvarar över att ge en tydlig bild av företagets lönsamhet genom att sammanställa statistik.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av företaget och arbeta på ABTK´s kontor.. Tjänsten är på 50% och arbetstiderna är kontorstid. Om du antingen kan jobba 2-3 heldagar/veckan eller halvdagar går att diskutera.

Detta söker vi:

Egenskaper som efterfrågas är: resultatorienterad, driven, energisk, flexibel samt att du har god samarbetsförmåga. Grundläggande datorkunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska är ett krav.
Tjänsten startar senaste 1 augusti men vi ser gärna att du kan starta tidigare.

Vi håller löpande intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Thunberg, rekryterare på jennie.thunberg@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43198

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till