Jobbet Ekonomistuderande orderadministratör till CTS på deltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomistuderande orderadministratör till CTS på deltid publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Söker du möjligheten att få erfarenhet under dina studier finns nu tillfället att få arbeta i en kombinerad lager- och orderadministratörsroll. Rollen är bred med flera varierande arbetsuppgifter såsom orderhantering, fakturering, kundkontakt och lagerjobb . Är du nyfiken på att lära dig mer om hela logistikflödet från beställning till fakturering? Då är detta en roll för dig! Du kommer att arbeta hos vår kund Connection Technology Systems NE AB.

Academic Work söker en orderadministratör till Connection Technology Systems NE AB. Rollen är bred och kommer innehålla allt från att beställa produkter från produktion i Taiwan, orderadministration, fakturahantering, vissa ekonomirelaterade uppgifter, till att packa ordrar och beställa frakter. Du kommer att ha kundkontakt dagligen samt ha kontakt med CTS's huvudkontor beläget i Taiwan.

Kontoret är beläget i Västra Frölunda med totalt 8 anställda på plats. Arbetsplatsen karaktäriseras av en "alla-hjälper-alla" mentalitet, vilket också gör att arbetsuppgifterna är av stor variation.

I dagsläget är det två medarbetare som arbetar med ovan nämnda arbetsuppgifter, varav en ska på föräldrealedighet och därför behöver de nu stöttning. Initialt kommer arbetstillfällena vara 8tim/vecka uppdelat på halvdagar men kommer stiga allteftersom vi närmar oss våren/sommaren till 16h/vecka. Under sommaren kommer behovet vara på heltid, vilket är perfekt för dig som redan nu vill säkra ditt sommarjobb!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Connection Technology Systems INC. Uppdraget kommer att sträcka sig fram till slutet av Augusti 2019.

Kandidatprofil

Som orderadministratör kommer du arbeta i en bred roll där du stöttar upp genom hela logistikflödet från att beställa in produkter och slutligen se till att kunderna har betalt sin faktura. Rollen innebär stor flexibilitet samt prestigelöshet från din sida då arbetsuppgifterna är många och varierande. Du kommer även tillsammans med din kollega hjälpa till att leverera in och ut ordrar.

Du kommer till exempel att:

* Ta emot ordrar samt lägga beställningar
* Boka leveranser
* Fakturahantering
* Hantera veckorapport till huvudkontoret i Taiwan
* Stötta upp i månadsavslut
* Leverera in och ut ordrar

Din anställning inleds av en introduktion samt upplärning av den person som du ska täcka för.

* Studerar en eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna med inriktning mot logistik
* Behärskar det engelska språket väl i tal och skrift
* Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
* Har tidigare systemvana (CTS arbetar med Visma)

Som person är du prestigelös och flexibel, där du kan ta dig an många olika arbetsuppgifter och anpassar sig till nya omständigheter. Du är noggrann i ditt arbetssätt och säkerställer hög kvalitet i det du tar dig an. Vidare är serviceinriktad en viktig kompetens, där kunden står i fokus.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Februari
* Omfattning: Deltid
* Lön: Timlön
* Placering: Västra Frölunda
* Kontaktuppgifter: Stina Håkansson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Connection Technology Systems INC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15019633-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till