Jobbet Ekonomistudent sökes till flexibelt extrajobb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomistudent sökes till flexibelt extrajobb publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta en halvdag i veckan och skapa värdefull erfarenhet inom ekonomi? Nu finns alla möjligheter till detta tillsammans med Gradientech! Här får du anpassa dina pass efter ditt schema samt utveckla din kompetens och utmana dig med nya uppgifter i takt med att du lär dig mer!


Om tjänsten
Academic Work söker just nu en Ekonomiassistent till Gradientech med start omgående. Tidigare har företagets VD Sara skött ekonomiadministrationen, men för att frigöra tid till annat så söker hon nu en kollega som kan hjälpa till med detta. För rätt person finns det alla möjligheter att få vara med att utforma rollen på sikt och ta sig an nya ansvarsområden inom ekonomi.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid med uppehåll under sommarsemestern. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gradientech. För att vara aktuell för rollen så behöver du vara studerande på minst 50% vilket du kommer behöva styrka med ett registreringsintyg.

Arbetsuppgifter
Som Ekonomiassistent hos Gradientech kommer du inledningsvis arbeta med enklare ekonomirelaterade uppgifter för att sedan kunna ta dig an fler ansvarsområden i takt med att du lär dig mer.

I början kommer du till exempel att:

• Betala bolagets fakturor
• Sammanställa material till samarbetspartners inför bokföring
• Rapportera tidsavvikelser för alla anställda i MyBusiness

När du börjat komma in i rollen kan du exempelvis arbeta med att märka kostnadsställen på egen hand samt sammanställa bolagets kassaflöde. Tjänsten passar dig som är nyfiken på att arbeta i en mindre organisation där man inte försvinner i mängden. Istället kommer du vara en viktig del i verksamheten och få ansvara över dina arbetsuppgifter på ett självgående och flexibelt sätt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar ekonomi med minst 50% omfattning och har ett år eller mer kvar av studierna
• Har god datavana och arbetat i Office-paketet, särskilt Excel
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Utöver detta är det meriterande om du har arbetat i något affärssystem sedan tidigare. Har du även arbetat med ekonomiadministration så är det mycket meriterande.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Deltid, ungefär en halvdag per vecka. Passen planeras in tillsammans med Gradientech för att passa ditt schema.
• Placering: Uppsala Science Park
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gradientech har som önskemål att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
Gradientech fokuserar primärt på utvecklingen av ett in vito diagnostiksystem för antibiotikaresistenstestning (AST) ämnat för kliniska mikrobiologilaboratorier. Gradientech har ett system som på ett effektivt sätt kan analysera vilken antibiotika en sepsispatient bör behandlas med, något som blir allt viktigare i och med den ökade antibiotikaresistensen i samhället.

Referens

15025197-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till