Jobbet Ekonomistudent med inriktning redovisning sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomistudent med inriktning redovisning sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kristianstad
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en student till ett uppdrag som redovisningsassistent till uppdrag utanför Kristianstad. Vi söker dig som tidigare har jobbat med löpande bokföring och vill fortsätta att utvecklas. Låter det som en tjänst för dig? Sök då redan idag!

Information om uppdraget:

Nu letar vi efter dig som studerar på minst 50% och har möjlighet att arbeta minst 2 vardagar i veckan utöver dina studier. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bl a löpande bokföring, registrering utav leverantörsfakturor samt reseräkningar. Vidare kommer du även att bistå och avlasta kundens löneadministratör vid behov.

Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag och tiderna 09.00-17.00, här erbjuds möjligheter till flexibelt arbete så du kan kombinera studierna med arbetet. Längd och tillsättning sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten är belagd måndag till fredag och för att vara aktuell för tjänsten måste du vara tillgänglig att jobba 2-3 dagar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel för att kunna möta kundens behov vid toppar t.ex. inför momsredovisningsdatum, samt är snabb på att sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör och kan kommunicera med människor med olika bakgrunder. Du har grundläggande kunskaper inom bokföringssystem och har tidigare arbetat med löpande bokföring, bokslut och årsredovisning. Vidare ser du möjligheter, är noggrann och tar egna initiativ. Vi tror även att du är en prestigelös och trevlig kollega som gärna ställer upp för teamet. För att trivas och lyckas i rollen som redovisningsassistent hos vår kund söker vi dig som har sinne för detaljer, är noggrann, vågar ta för sig och inte är rädd för att rycka in där det behövs. Vidare har du goda datakunskaper.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41316

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Kristianstad).