Jobbet Ekonomikonsulter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomikonsulter publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Jobbar du som redovisningsekonom idag? Vi söker konsulter för kommande uppdrag till vår konsultverksamhet och vi erbjuder dig ett varierande arbete med breda kontaktytor och stora möjligheter till karriärutveckling.
 
 Vi tror att du som söker har en förmåga att agera serviceinriktat och värdesätter goda relationer med såväl kollegor som kunder. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.ansvarsområde.

Alla uppdrag är unika och arbetsuppgifterna varierar därmed mellan uppdragen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms och skattedeklarationer
  • Bokslutarbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Detta för att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna på de olika uppdragen ute hos våra kunder. Det är meriterande om du tidigare arbetat i något av de större affärssystemen såsom SAP och har goda kunskaper i Excel. Vidare ser vi att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
 
 Som person har du ett inre driv och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är kommunikativ och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. För dig är det en självklarhet att arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt med målet att leverera med kvalité och hålla uppsatta deadlines.ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Johanna Pettersson Consultant Manager,  johanna.pettersson@randstad.se

Uppdragsgivare: Randstad Finance

Ort: Västerås kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

Kontaktperson: Johanna Pettersson

Referens

201258436

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till