Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiinriktad administratör till bolag i Västberga jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiinriktad administratör till bolag i Västberga på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Ekonomiinriktad administratör till bolag i Västberga

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att bli en del av ett glatt och engagerat team som idag sitter i Göteborg, Stockholm och Jönköping och tillsammans hjälps åt att stödja verksamheten med administration och ekonomi. Rollen innebär att stötta verksamheten med avtals-och personaladministration, kundfakturering, hantering av leverantörsfakturor, ekonomiuppföljning och mycket mer. Ingen dag är den andra lik!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:
• Projekt- samt avtalsadministration
• Hela kundfaktureringsflödet; Fakturering, kreditering, flytt av kostnader, m.m
• Hantering av leverantörsfakturor
• Hantering av tidrapporter och löner
• Uppföljning av ekonomi och leveransprocess

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete, ekonomi och fakturahantering. Har du arbetat som exempelvis ekonomiadministratör eller ekonomiassistent tidigare är det ett stort plus. Har du erfarenhet av större flöden från större bolag är det också fördelaktigt, likaså om du har tidigare erfarenhet i systemet Agresso.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Viktigt är också att du trivs i ett högt tempo, är strukturerad och engagerad. Som person faller det dig naturligt att bemöta kunder, kollegor och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt med fokus på leverans och kvalitet är framgångsfaktorer för den här tjänsten.
Du kommer få ta del av både internutbildningar och upplärning av systemen som en del av din introduktion. Kunden har kunder och leverantörer inom offentlig sektor och myndighet och kommer genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidat. Därav förutsätter vi att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som administratör hos en av Nordens största arbetsgivare inom sin sektor och dom har i flera år blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Kontoret är beläget i Västberga och är promenadavstånd från Telefonplans tunnelbanestation.

Du erbjuds ett hyrköp och kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna för att sedan bli överrekryterad om båda parter är nöjda. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall via mail: [ Link removed ]

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AC99EE653DB545028D51F9A847CF476E