Jobbet Ekonomicontroller av rätta virket med känsla för skogen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomicontroller av rätta virket med känsla för skogen publicerad av Poolia

Full-Time
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik i Karlstad! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. Nyfiken? Läs gärna mer: www.4klovern.se

Om tjänsten
Vi skapar Fyrklöverns kompetenscentrum inom skog och ekonomi och nu har du chansen att bli en av grundpelarna i vårt nya gäng i Karlstad. Vi har idag åtta kontor och två besökskontor. I och med vår satsning västerut kan du få vara med att skapa vårt nionde kontor. Vi jobbar prestigelöst mellan kontoren och lär av varandra. Fler kunder upptäcker vårt kompetenta och glada gäng och vi behöver rekrytera – är det du som är vår nya kollega? Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag men framförallt med människorna i och kring företagen. Lyckan är total om vi finner dig med gedigen erfarenhet av rådgivning till skogsföretag. Som ekonomicontroller i vår pågående satsning på skog hos Fyrklövern arbetar du nära kunderna och deras ekonomi både som rådgivare och bollplank. Ett axplock av arbetsuppgifter är bland annat bokslut, budget, rapporter och prognoser. Utifrån kundens behov och din kompetens och engagemang kan arbetet även kryddas med exempelvis generationsskiften och skatterådgivning.

Vem är du?
Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi eller till och med som jägmästare. Du kan även ha tillfört dig dina erfarenheter och kunskaper på annat sätt. Vi vill att du har arbetslivserfarenhet av självständigt arbete som controller eller redovisningsekonom samt kanske också ytterligare arbetslivserfarenhet. Vi ser positivt på erfarenhet från den gröna näringen. Vi ser mycket positivt på att du har ett eget upparbetat nätverk och att du gillar det sociala mötet med såväl befintliga som potentiella kunder. För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och ha en stor portion sunt förnuft. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och du mår gott av att dela med dig av dina kunskaper. Du tar gärna in andras kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön. Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning eftersom tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners.

Om verksamheten
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har 69 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom erfarna ekonomer och jurister med en god lokal förankring. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna. Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Referens

57641

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till